- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
-
- Konu Sahibi ELMALI turtam
Cok cok sagolun dedikleriniz cok guzel seyler insallah oyledir :))bence var ikinci cizgi gözüm iyi görür adetinin gelecegi gün tam belirgin olur.............tebrikler simdiden....allah tamamini erdirsin insallah.....
Haklisiniz, tesekkur ediyorum ben de kandan once iki gun icinde bu testi tekrarlayayim diyorum, ozellikle sabah saati olsun bi de diye :)
Eveet, insallah cok tesekkur ederim yorum icin :))ben gördüm çizgi muhtemelen çıplak gözle daha belirgindir :)
Cnm bu hrmonu salglayan beta hcgdir once o hormon kana snra snra idrara gecer yani kan yaptrsan net belli olur beklemene gerek ykk
Canim ben defalarca test yaptim hamile kalmadan once her zaman tek cizgi cikti, seninki gibi hayalet bile cikmadi hic. Ayrica burdan bi arkadasin dahada aynem seninki gibi cok silik cizgi cikti, gidip kan verdi hamileydi. Insallah sende hamilesindir tatlimCanim ya siz tecrubeliler daha iyi bilirsiniz diye koyydum resmi sirf yoksa bana gore yoktu :) iki gun sobra tekrar yapmayi dusunuyorum, dedigin gibi ibsallah vardir :)
Hmm anladim ama kanda cikmazsa oraya kadar gidip olmadigini ogrenmek uzucu olur diye tekrarlayayim dedim, bilgi icin cok tesekkur ediyorum :)
Canim ben defalarca test yaptim hamile kalmadan once her zaman tek cizgi cikti, seninki gibi hayalet bile cikmadi hic. Ayrica burdan bi arkadasin dahada aynem seninki gibi cok silik cizgi cikti, gidip kan verdi hamileydi. Insallah sende hamilesindir tatlim
Boyle diyorsunuz ya cok tuhaf hissediyorum kendimi emin olmadigim halde inanilir gibi degil benim icin, en umutsuzum oldugum ay bu ay bilmiyirum ya bakalim insallah vardir canim :) testi aldim, yarin sabahi bekliyorum artik :)
Anladim, test bozuk degildi sanirim gayet netti cizgiler ama tabi belli de olmaz. Bugun bi test daha aldim yarin sabahi bekliyorum, boylesi de ayri bi heyecan :)Testte ckip kanda ckmamasi mumkun degl cnm ya test bozuktur ozman
ELMALI turtam bebegim ben gordum cizgdiyi benimde boyleydi ertesi gunu sabah tekrar yaptigimda ddahada pembelesmisti cizgim :)
denersin bir daha
çok iyi yapmışsınm canım sabah ilk idrarınla yaparsın var gibi ama :)
Hadi guzel haberlerini bekliyorum :))Boyle diyorsunuz ya cok tuhaf hissediyorum kendimi emin olmadigim halde inanilir gibi degil benim icin, en umutsuzum oldugum ay bu ay bilmiyirum ya bakalim insallah vardir canim :) testi aldim, yarin sabahi bekliyorum artik :)
Hadi guzel haberlerini bekliyorum :))
Ben çizgi gördüm sanki hayırlı olsun
Anladim, test bozuk degildi sanirim gayet netti cizgiler ama tabi belli de olmaz. Bugun bi test daha aldim yarin sabahi bekliyorum, boylesi de ayri bi heyecan :)
Ay insallah canim ya yarin sabahi iple cekiyorum simdi kesin uyuyamayacagim bu gece umarim bu test beni yaniltmamistir :)
Aslinda sabahtan ziyadevidrarin beklemus olmasi gerekiyor diye biliyorum ben, gece saatlerinden dolayi sabah yapin diyorlar. Ben simdi niyetlyim o yuzden sabaha dogru yapayim diyorum, yine de tesekkur ediyorum :) aslinda var olduktan sonra sabah da aksam da olsa cikar sanirim..Sabah aksam farketmio cnm ben oglumda aksam yapmistm slikdi sbh ilk idrarla yapdim aksamkinden silik cikmisti bisey degsmio ikinci hamileligimdede aksam yapmstm gayet netdi
Sabah ki testini merak ediyorum dört gözle bekliyor olucam ama eminim ki çizgi koyulaşmıştır şurada bagırıverirsin hamileyim die