Bence adet tarihin gelmeden test yapma kuzumMrb arkadaşlar bugün adetime 3 gün kala days comfort testini sabah ilk idrarla yaptım ama bembeyaz sonuç NEGATİF. Acaba erkenden böyle test yapıp negatif sonuç alıp sonradan pozitf gören oldu mu? Yumurtlamam ayın 14ünde olmuştu galiba tam emin değilim çok iyi değerlendirdik.yani daha erken olabilir mi lütfen bana yardımcı olun
Hiç modumu düşürmedim bu ay belirtilerim çoktu umutluyum ama daha erken diye bişey diyemedim kendime. Aslında test yapmayacaktım ama şu erken gözüken testlerle aklımı çeldi arkadaşımBence adet tarihin gelmeden test yapma kuzum
Cnm bazılarında çıkmıyor erken gebelik gec dolenme olduğu zamanHiç modumu düşürmedim bu ay belirtilerim çoktu umutluyum ama daha erken diye bişey diyemedim kendime. Aslında test yapmayacaktım ama şu erken gözüken testlerle aklımı çeldi arkadaşım
14 de yumurtlama olduysa testte çıkardı diye düşünüyorumMrb arkadaşlar bugün adetime 3 gün kala days comfort testini sabah ilk idrarla yaptım ama bembeyaz sonuç NEGATİF. Acaba erkenden böyle test yapıp negatif sonuç alıp sonradan pozitf gören oldu mu? Yumurtlamam ayın 14ünde olmuştu galiba tam emin değilim çok iyi değerlendirdik.yani daha erken olabilir mi lütfen bana yardımcı olun
Yumurtlamanın üstünden 12,gün geçti14 de yumurtlama olduysa testte çıkardı diye düşünüyorum
Evet canım geç döllenme olayı var da inş bendeki de öyledirCnm bazılarında çıkmıyor erken gebelik gec dolenme olduğu zaman
İnşallah kuzum RABBİM herşeyin en iyisini bilirEvet canım geç döllenme olayı var da inş bendeki de öyledir
Madem bekleyin 14 güne inşallah vardırYumurtlamanın üstünden 12,gün geçti
Öyle canım benim sağol çok iyisimİnşallah kuzum RABBİM herşeyin en iyisini bilir❤
Rica ederim bizim gruba gel istyorsan kuzumİnşallah sağolun çok ♥♥♥
Hangisi canım tabi geleyimRica ederim bizim gruba gel istyorsan kuzum ❤
Ayın 14 ümde yumurtlamanız olduysa ayın 28 inde adet olmanız gerekirdi. Doktorların söylediğine göre kaç günde adet olırsanız olun yumurtlama tarihinden 14 gün sonra mens olmanız gerekirMrb arkadaşlar bugün adetime 3 gün kala days comfort testini sabah ilk idrarla yaptım ama bembeyaz sonuç NEGATİF. Acaba erkenden böyle test yapıp negatif sonuç alıp sonradan pozitf gören oldu mu? Yumurtlamam ayın 14ünde olmuştu galiba tam emin değilim çok iyi değerlendirdik.yani daha erken olabilir mi lütfen bana yardımcı olun
Ayy ay çok pardon 22 ekim yumurtlama.Ayın 14 ümde yumurtlamanız olduysa ayın 28 inde adet olmanız gerekirdi. Doktorların söylediğine göre kaç günde adet olırsanız olun yumurtlama tarihinden 14 gün sonra mens olmanız gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?