- 18 Kasım 2019
- 5.164
- 4.883
Zararı olmaz fazla yumurta geliştiğinde çoklu gebelik ikiz,üçüz gibi durumlar olmasın diye iğne vermiyolar. Siz kan verin bugünYok hicbirsey kullanmadım iğne gibisinden sadece klomen hap kullandim 5 gün günde 2 adet doktor alttan muayene etti ama gözükmez miydi veya zararı olmuş mudur ki varsa da heyecanlandım şuan 10 gün oldu gideli gelişmemiş demişti Allahim insallah vardır
Zararı olmaz fazla yumurta geliştiğinde çoklu gebelik ikiz,üçüz gibi durumlar olmasın diye iğne vermiyolar. Siz kan verin bugünsak
Salı verebileceğim nasıl dayanacagim bilmiyorum yine kaset test yaptım ilk idrar değil sanki daha pembe cikti ben 10 aydir bunu gormeyi bekliyordumZararı olmaz fazla yumurta geliştiğinde çoklu gebelik ikiz,üçüz gibi durumlar olmasın diye iğne vermiyolar. Siz kan verin bugün
Şimdi yaptım kahvaltıdan sonraZararı olmaz fazla yumurta geliştiğinde çoklu gebelik ikiz,üçüz gibi durumlar olmasın diye iğne vermiyolar. Siz kan verin bugün
Bariz var sağlıkla gelir inşallahŞimdi yaptım kahvaltıdan sonra
Bende çok kullandım ovulasyon dün olgunlaşmış bugün çatlamis bugün dahil 3 gün degerlendirinKızlar merhaba Ben dün ve bugün ovulasyon testi yaptım baştaki dün yaptığım yandaki de bugün yaptığım sizce dün yumurtlama bugünde çatlama olmuş olabilir mi ve bunu Kaç Gün değerlendirmem gerekiyor
Birde zaten bu testlerden önce adetten sonra Gün aşırı ilişki oldu 2 Gün önce ve dünde ilişkimiz oldu
Amin amin inşallah askimmmBariz var sağlıkla gelir inşallah
Ovulasyon testi ile mi hamile kaldınızBende çok kullandım ovulasyon dün olgunlaşmış bugün çatlamis bugün dahil 3 gün degerlendirin
Yok ben ovulasyon ile istenilen pike ulaşamadım klomen kullandim büyümemiş demisti doktor ama kan verince bakicaz artikinOvulasyon testi ile mi hamile kaldınız
Valla Bnde dün testi yapmadan 1 saat önce birliktemiz oldu ama bu günü de dediğiniz gibi 3 gungünü değerlendirecemYok ben ovulasyon ile istenilen pike ulaşamadım klomen kullandim büyümemiş demisti doktor ama kan verince bakicaz artikin
Insallah kuzumm hemen kalkmayin iliskdiem sonraValla Bnde dün testi yapmadan 1 saat önce birliktemiz oldu ama bu günü de dediğiniz gibi 3 gungünü değerlendirecem
İnşAllah Sağlıklı sonuçlar alırız
Kızlar eşim Eve 11 de geliyor ve Bn Bugün iki kere ovulasyon testi yaptım silik çıktı dün yaptığım koyuydu gece değerlendirme yapılsa olur muInsallah kuzumm hemen kalkmayin iliskdiem sonra