Gebelik testime fikir verir misiniz 6 gun var

Zararı olmaz fazla yumurta geliştiğinde çoklu gebelik ikiz,üçüz gibi durumlar olmasın diye iğne vermiyolar. Siz kan verin bugün

Zararı olmaz fazla yumurta geliştiğinde çoklu gebelik ikiz,üçüz gibi durumlar olmasın diye iğne vermiyolar. Siz kan verin bugünsak

Zararı olmaz fazla yumurta geliştiğinde çoklu gebelik ikiz,üçüz gibi durumlar olmasın diye iğne vermiyolar. Siz kan verin bugün
Salı verebileceğim nasıl dayanacagim bilmiyorum yine kaset test yaptım ilk idrar değil sanki daha pembe cikti ben 10 aydir bunu gormeyi bekliyordum

Şimdi yaptım kahvaltıdan sonra

Eklentiler

• 20240519_120453.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 20240519_120433.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar merhaba Ben dün ve bugün ovulasyon testi yaptım baştaki dün yaptığım yandaki de bugün yaptığım sizce dün yumurtlama bugünde çatlama olmuş olabilir mi ve bunu Kaç Gün değerlendirmem gerekiyor
Birde zaten bu testlerden önce adetten sonra Gün aşırı ilişki oldu 2 Gün önce ve dünde ilişkimiz oldu

Eklentiler

• 20240518_151152.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 20240519_114611.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 65
Bende çok kullandım ovulasyon dün olgunlaşmış bugün çatlamis bugün dahil 3 gün degerlendirin

Yok ben ovulasyon ile istenilen pike ulaşamadım klomen kullandim büyümemiş demisti doktor ama kan verince bakicaz artikin
Valla Bnde dün testi yapmadan 1 saat önce birliktemiz oldu ama bu günü de dediğiniz gibi 3 gungünü değerlendirecem
İnşAllah Sağlıklı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…