Hanımlar merhaba bu ay klomen kullanmıştım doktor gelişmemiş fazla da yumurtan olmuş dedi bu ay boş geçecekti yani. Bugün tam 10 gün oldu doktora gideli. 3 gündür göğüs ucunda acima hafif rahmimde çekilme vardı sabah ilk idrarla test yaptım pozitif cikti inanamadım bi kaset erken gebelik daha yaptim onlarda pozitif cikti 6 gün var olabilir mi
Klomen pozitif gösteriyor muİlaçların yan etkileride olabilir. En doğrusu adetim geçmesini beklemek en doğrusu.
Klomen pozitif gösteriyor mu
Ay gerçekten miEvet benim iş arkadaşımda olmuştu. O yüzden söyledim. Tabi herkeste farklı olabilir.
Ay gerçekten misadece klomen ve duphaston kullandim catlatma vs kullanmadım inşallah vardır
Kan ver canısıAy gerçekten misadece klomen ve duphaston kullandim catlatma vs kullanmadım inşallah vardır
Insallah çok teşekkür ederimDediğim o sadece bir örnek. Gerçekten gebelik olma ihtimalide var. Kanda çıkar en doğrusu.
İçim içime sığmıyor sonuçtan korkuyorum pcos var bende 10. Ay denemeKan ver canısı
Bende de var 4senedır denıyorum oğlumdan sonraİçim içime sığmıyor sonuçtan korkuyorum pcos var bende 10. Ay deneme
Oğlunuz olduysa şans var demektir inşallah tekrar nasip olur size de bana da vereceğim kan bi cesaretBende de var 4senedır denıyorum oğlumdan sonrakorkma sen verebılıyorsan kan ver
Ogrendım pazartesi yenıden hamıle olduğumu 15 ile ıkı günde bır ıkı üç katı artıyor en son cuma verdım 105 çıktı bakalım salı yenıden verecegım umarım saglıcakla hepımkz kucağımıza alırızOğlunuz olduysa şans var demektir inşallah tekrar nasip olur size de bana da vereceğim kan bi cesaret
Yaaa öğrendinizz ben deneme surecindesiniz sandim hay maşallah o kadar seviniyorum ki bana da umut oluyorOgrendım pazartesi yenıden hamıle olduğumu 15 ile ıkı günde bır ıkı üç katı artıyor en son cuma verdım 105 çıktı bakalım salı yenıden verecegım umarım saglıcakla hepımkz kucağımıza alırız
Bu şekilde öğrendımYaaa öğrendinizz ben deneme surecindesiniz sandim hay maşallah o kadar seviniyorum ki bana da umut oluyorpeki belirti gebelik testi durumunuz nasildi bilgi verir misiniz
Bu şekilde öğrendim
Anammm yavrum orada silik gene belli etmis kendini inşallah bende de vardırBu şekilde öğrendım
Inşallah hep dua ediyorum her gün dua ediyorum gerçekten isteyen herkese Allah'ım nasip etsinAnammm yavrum orada silik gene belli etmis kendini inşallah bende de vardır
Allah razı olsun ismim buşra benim adıma da edin hamilelerin duası kabul olurmuşInşallah hep dua ediyorum her gün dua ediyorum gerçekten isteyen herkese Allah'ım nasip etsin
Klomenin içinde hcg yok eğer ovitrelle çatlama iğnesi olmadıysanız evet gebelik var kan verin vaktiniz varsa iki günde bir takip edin. Doktora gitmeden önce bir yumurtanız olgunlaşıp çatlamış olabilir o sırada beraberlik olduysa döllenmiştir.Hanımlar merhaba bu ay klomen kullanmıştım doktor gelişmemiş fazla da yumurtan olmuş dedi bu ay boş geçecekti yani. Bugün tam 10 gün oldu doktora gideli. 3 gündür göğüs ucunda acima hafif rahmimde çekilme vardı sabah ilk idrarla test yaptım pozitif cikti inanamadım bi kaset erken gebelik daha yaptim onlarda pozitif cikti 6 gün var olabilir mi
Ederim canım benimAllah razı olsun ismim buşra benim adıma da edin hamilelerin duası kabul olurmuş
Yok hicbirsey kullanmadım iğne gibisinden sadece klomen hap kullandim 5 gün günde 2 adet doktor alttan muayene etti ama gözükmez miydi veya zararı olmuş mudur ki varsa da heyecanlandım şuan 10 gün oldu gideli gelişmemiş demişti Allahim insallah vardırKlomenin içinde hcg yok eğer ovitrelle çatlama iğnesi olmadıysanız evet gebelik var kan verin vaktiniz varsa iki günde bir takip edin. Doktora gitmeden önce bir yumurtanız olgunlaşıp çatlamış olabilir o sırada beraberlik olduysa döllenmiştir.