Ben pcos um o kadar düzensiz ki adetim normalde bugün 37. Günüm fln pazartesiyi mi beklesemTatlım hayırlı olsun bence bekle tam adet tarihini o zaman kan ver
Evett çok daha iyi olur yani yumurtlamanın 15nci günü falan kan testi vermek en sağlıklısıBen pcos um o kadar düzensiz ki adetim normalde bugün 37. Günüm fln pazartesiyi mi beklesem
Öyle yapıyım ya ay umarım bir şey olmaz çok şükür yaEvett çok daha iyi olur yani yumurtlamanın 15nci günü falan kan testi vermek en sağlıklısı
Ama evde takip edebilirsin koyulaşıyor mu diye hem için rahat eder
Ay umarım şuan çok endişe hissediyorum ya düşük çıkarsa ya test doğru değilse diyeBenimde aynı böyle çıkmıştı beta 75 ile öğrendim kanda. Hayırlı olsun şimdide kan verebilirsin sonra zaten 2 gün ara ile beta ile takip ediyorlar
Birkaç gün bekle test yap çıkarsa kan verirsinAy umarım şuan çok endişe hissediyorum ya düşük çıkarsa ya test doğru değilse diye
Aynen bakalım inşallah iyi sonuç çıkarBirkaç gün bekle test yap çıkarsa kan verirsin
Son adet tarihiniz neydi acaba ? Bir de bu innovitanın mı testiKızlar resmen silik te olsa çoktı heyecandan elim ayağım titriyor şimdi ne yapıcam nerede kan vericem acile mi gidiyim dağlık ocağı saati de geçti yumurtlamadan sonra 8. Gündü bugün dayanamadım yaptım. Birde ya yanlışsa diye korkuyorum da ay kafam çok karışık Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet innovita sat 8 ağustosSon adet tarihiniz neydi acaba ? Bir de bu innovitanın mı testi
Yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz acaba ? Benim de sat 15 Ağustos pazartesiye kadar bekleyeceğim sizin gününüz geçmiş kan verebilirsiniz. Kuzenim 8 günde 16.5 la öğrendi aralıkta şimdi nur topu gibi bir kızı varEvet innovita sat 8 ağustos
Azömce bende dayanamadım özelde kan verdim ve sonuç 16 çok çok heyecanlıyım. Yumurtlamaya 2,3, 4 eylülde 5 Eylül çatlama olarak gördümYumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz acaba ? Benim de sat 15 Ağustos pazartesiye kadar bekleyeceğim sizin gününüz geçmiş kan verebilirsiniz. Kuzenim 8 günde 16.5 la öğrendi aralıkta şimdi nur topu gibi bir kızı var
Ya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende pazartesi vereceğim 26-30-1-3 bende değerlendirdim inşallah bana da nasip olurAzömce bende dayanamadım özelde kan verdim ve sonuç 16 çok çok heyecanlıyım. Yumurtlamaya 2,3, 4 eylülde 5 Eylül çatlama olarak gördüm
Ay inşşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayo nasip etsinYa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende pazartesi vereceğim 26-30-1-3 bende değerlendirdim inşallah bana da nasip olur
Merhaba hayırlı olsun pozitif görünüyor kan verir netleştirirsinizKızlar resmen silik te olsa çoktı heyecandan elim ayağım titriyor şimdi ne yapıcam nerede kan vericem acile mi gidiyim dağlık ocağı saati de geçti yumurtlamadan sonra 8. Gündü bugün dayanamadım yaptım. Birde ya yanlışsa diye korkuyorum da ay kafam çok karışık Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben kanserdim 16 çıktı değerim. Tabi baya erken öğrendim bir kaç gün sonra tekrar deneyin bence inşallah Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip ederMerhaba hayırlı olsun pozitif görünüyor kan verir netleştirirsinizbenim de adete 4 günüm var tahmini bu ince testlerden yaptım sizce olma ihtimali var mıdır ?