Gebelik testime bakarmısınız

Yldzyldz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
55
12
Hanımlar pkosluyum klomen kullandım günde 1 kez . Adetin 18.günü gittiğimde 5 yumurta vardı ilişkiyi 10 gün boyunca yasakladılar ama ben uymadım gün aşırı değerlendirdim yumurtaların 2-3 tanesi çatlamak üzereydi . Bugün 28.günüm 2-3 gündür de bel ve kaşık ağrısı tutuyor geçiyordu . Yumurtlamadan sonra adete 1 hafta kala göğüs acısı geçerdi bu sefer geçmedi . Kendimi belirtilere göre kurmak istemiyorum içimden inatla test yapmak geliyor hamileymişim gibi . Öyle olmak istediğim için öyle hissediyorumdur dedim negatif görmek için test yaptım o da şansıma silik çizgi çıktı . Nimo marka erken gebelik testi kullanan oldu mu fotoyu koyucam çizgi hemen çıktı

Eklentiler

• IMG_4827.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Çok çok hafif var gibi
Hemen çıktı gözle daha net görünüyor ama erken gebelik testleri çok yanılttı beni o yüzden Artımed falan almıyorum buna ilk kez denk geldim aldım sonuç böyle yine de tedirginim

Eklentiler

• 237D4A9D-E6E8-4778-ACA3-14AC21D5295E.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 77
Hemen çıktı gözle daha net görünüyor ama erken gebelik testleri çok yanılttı beni o yüzden Artımed falan almıyorum buna ilk kez denk geldim aldım sonuç böyle yine de tedirginim
Bu test hakkında bir bilgim yok ama yarın tekrarla istersen

Aynı testten mi kullandınız sonucunuz ne çıktı silik çizgiden dolayı bu akşam tekrar test yapmazsam iyidir çok merak ediyorum yaa sizin kaç gününüz var
Yok aynı test değil klomen kullandım canım. Bende laboquick kaset te çok az silik çıktı birde artimed onda cuma yaptım en son test yarın yine yapacağım yumurtam catlayali 11 gün olacak bakalım inşallah nasipte vardır

Artımed test yapmayın size tavsiyem beni çokk üzdü kaç yumurtanız oldu peki benim iptal edilmişti ilişki yasaklanmıştı ben bari 1 tanesi tutsun diye ilişki yasağına uymadım

Artımed test yapmayın size tavsiyem beni çokk üzdü kaç yumurtanız oldu peki benim iptal edilmişti ilişki yasaklanmıştı ben bari 1 tanesi tutsun diye ilişki yasağına uymadım
Test değişmiş öyle dedi eczacı bende aldım başka eczaneye uzak diye Bir de arkasında şöyle yazıyor birliktelikten 5 gün sonra kullanılabilir o bana hiç güven vermedi açıkçası

Eklentiler

• Screenshot_20241122-161637~2.png
    600,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20241122-161603~2.png
    552,9 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20241122-160456~2.png
    1.001,5 KB · Görüntüleme: 34
Tatildeyken ilk defa gördüm almıştım yalanci pozitif çıkarmıştı hatta seninkinden daha koyuydu benimki koydum hatta fotosunu başka marka dene canım (masanin ustundeki test 2 dk sonra cektigimdi elimde test 10 dk sonra çektiğimdi)

Eklentiler

• 1000049792.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 1000049760.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 51
Bana negatif gibi geldi ama yarın tekrarla bence. Bu testler yanıltıcı olabiliyor. Bir de gebelikte bile hemen çıkmayabiliyor. Ben 4. haftadayken kesin çizgi çıkmıştı. Onun öncesi silikti
Sonradan fark ettim diğer fotoğrafları sizinki de silik. Yani pozitif de olabilir. Tek fotoğraf sanmıştım düzenledim o yüzden yorumu

Yaa güvenmemekte haklıyım o zaman belirtilerimden dolayı güvenmeye başlamıştım ama bakalım yarın tekrar deneyeceğim olmazsam kan veririm artık

Tamamdır teşekkür ederim belirtileriniz nelerdi acaba . Benim regl döneminde göğüs hassasiyetim olmaz sivilcem bile her zaman çıkmaz . Şu an göğüslerim şiş ve ezik gibi acıyor her yeri koltuk altıma doğru

Test değişmiş öyle dedi eczacı bende aldım başka eczaneye uzak diye Bir de arkasında şöyle yazıyor birliktelikten 5 gün sonra kullanılabilir o bana hiç güven vermedi açıkçası
Kaç dakika da bu şekilde oldu peki bariz pozitif bu silik olsa yalancı derdim de elinizde testiniz varsa tekrar etseniz

Kaç dakika da bu şekilde oldu peki bariz pozitif bu silik olsa yalancı derdim de elinizde testiniz varsa tekrar etseniz
Maalesef yok cuma günü yaptığım kaset test negatifti canım yani biri negatif biri bu şekilde tabiki negatif diye düşünüyorum şöyle ki o zaman ovulasyondan son akı 8 gündü şimdi 11 gün olacak varsa çıkar zaten. Yarın sabah test yapacağım canım

Hakkımızda hayırlısı inşallah belirtiniz varmıı

Hakkımızda hayırlısı inşallah belirtiniz varmıı
Aslında belirtilerim var ama hani bu gebeliktir ya da adettir diyemeyeceğimiz şekilde belirtiler kasığımda ağrı var ve kremsi akıntım var kokusuz ilk defa oluyor bu yaklaşık 5 gündür falan var yanma vesaire hani bir durum yok böyle krem gibi beyaz koyu beyaz bir akıntım var bilmiyorum İnşallah gebeliktendir diye düşünüyorum ama elimde kesinlikle hiçbir şey yok kırmızı çizgileri görmeden de kan vermeyi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…