İdrardaki değer daha yeni yeni yukseliyor olabilir çünkü bildiğim kadarıyla önce HCG oranı önce kanda sonra idrarda belli oluyor kan testini yaptrmak en iyi sonucu verecektr aynı testten bende yaptm erken yaptığım için negatif gördüm bekliyorum bikac gündür bende yarin kan testini verecem insaallahArkadaşlar reglime 3 gün var bugün iki kere erken gebelik testi yaptım bi sabah bi akşam ikiside çok silik sizce varmıdır
İnşallah güzel haberler alırız bende yarın vericemİdrardaki değer daha yeni yeni yukseliyor olabilir çünkü bildiğim kadarıyla önce HCG oranı önce kanda sonra idrarda belli oluyor kan testini yaptrmak en iyi sonucu verecektr aynı testten bende yaptm erken yaptığım için negatif gördüm bekliyorum bikac gündür bende yarin kan testini verecem insaallah
Çizgi hemen cikdiysa vardır yeni olduğu için silik çıkmıştırArkadaşlar reglime 3 gün var bugün iki kere erken gebelik testi yaptım bi sabah bi akşam ikiside çok silik sizce varmıdır
Var gibi bir kaç gün sonda tekrarlayin tebrik ederim ,Arkadaşlar reglime 3 gün var bugün iki kere erken gebelik testi yaptım bi sabah bi akşam ikiside çok silik sizce varmıdır
Maalesef akşam kan verdim 1.20 çıktı daha 3 gün var ama yükselir mi sanmıyorumVar gibi bir kaç gün sonda tekrarlayin tebrik ederim ,
Çizgi aşırı belli yakından özellikle ama akşam kan verdim 1.20 çıktıBenim telefondan mi bilmiyorum ama çizgi göremedim, inşallah vardır ,benim kızımda adetime 10 gün kala yapmıştım yine ikinci çizgi silik çıktı hamileymiş im, hayırlı haberlerinizi bekliyorum,
Maalesef akşam kan verdim 1.20 çıktı daha 3 gün var ama yükselir mi sanmıyorum(
Prodktor 3 tane denedim hepsi anında silik çıkardı çok umutlanmıştım ama maalesef çıkmadıTestin markası neydi ben bundan hiç yapmadım ama buna benzer bir testin pozitif gösterdiğini biliyorum. İnşallah vardır çok yeni de olabilir
Sanırım bu marka ya neden bilmiyorum ama yalancı pozitif veriyor diyorlarProdktor 3 tane denedim hepsi anında silik çıkardı çok umutlanmıştım ama maalesef çıkmadı
İnşallah canım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınSanırım bu marka ya neden bilmiyorum ama yalancı pozitif veriyor diyorlarsiz yine de takipte kalın bazı labaratuvar larda da kan testleri daha az çıkabiliyor belki çok yeniyse ama yine de biraz yüksek çıkardı bilemedim simdi inşallah rabbim bebiş nasip etsin sıkmayın canınızı bende tam 13 aydır bekliyorum zor elbet ama bir gün mutlaka kavuşacaz yavrumuza
Bence kesin var hayırlı olsunnnVar cok hafif insAllah isteginiz gibi olur
benimde reglıma 3 gün var resim atıyorim bakarmısınız sanki var cok anlamadımEki Görüntüle 3176152
Evet çok belli büyük ihtimal var hayırlı olsunVar cok hafif insAllah isteginiz gibi olur
benimde reglıma 3 gün var resim atıyorim bakarmısınız sanki var cok anlamadımEki Görüntüle 3176152
Gecikmeden yapma bende gecikmeden yaptım silik çıktı kan verdim negatif o yüzden bekliyorum sende bekle inşallah vardırBenimde 5 gün kaldı adete ama çok fazla belirtim olunca test yaptım bugün negatif çıktı acaba hamilemiyimmm
Arkadaşlar reglime 3 gün var bugün iki kere erken gebelik testi yaptım bi sabah bi akşam ikiside çok silik sizce varmıdır
Gebelik varmıymış benimde 3 gün var reglime bakarmısınız bişey var mıArkadaşlar reglime 3 gün var bugün iki kere erken gebelik testi yaptım bi sabah bi akşam ikiside çok silik sizce varmıdır