- 14 Mart 2025
- 464
- 62
- 13
- 25
Benim neredeyse adetim bittiğinden beri bu göğüslerimde bir ağrım var ve yumurtlama zamanında çok şiddetli kaşık agrilari yaşadım şu anda biraz rahminde sanki ağrı var gibi arada işte çok yorulursam başım dönüyor gibi sol kaşığım sağa doğru ağrıyor gibi ve çok felaket derecede acıkıyorum adet olacak gibi belirtilerim var şu an testler zaten negatif çıkıyor geçen ay da hamile değilim ona rağmen silik de olsa hep çizgi görüyordum testlerde ama bu ay hiç silik bile görmedim başım çok fazla ağrıyorYok benim ağrım felan olmadı sadece göğüslerimde çok hassasiyet var aşırı
Hakkımızda hayırlısı olsun bekleyelim bakalım bebişleriBenim neredeyse adetim bittiğinden beri bu göğüslerimde bir ağrım var ve yumurtlama zamanında çok şiddetli kaşık agrilari yaşadım şu anda biraz rahminde sanki ağrı var gibi arada işte çok yorulursam başım dönüyor gibi sol kaşığım sağa doğru ağrıyor gibi ve çok felaket derecede acıkıyorum adet olacak gibi belirtilerim var şu an testler zaten negatif çıkıyor geçen ay da hamile değilim ona rağmen silik de olsa hep çizgi görüyordum testlerde ama bu ay hiç silik bile görmedim başım çok fazla ağrıyor
Benim neredeyse adetim bittiğinden beri bu göğüslerimde bir ağrım var ve yumurtlama zamanında çok şiddetli kaşık agrilari yaşadım şu anda biraz rahminde sanki ağrı var gibi arada işte çok yorulursam başım dönüyor gibi sol kaşığım sağa doğru ağrıyor gibi ve çok felaket derecede acıkıyorum adet olacak gibi belirtilerim var şu an testler zaten negatif çıkıyor geçen ay da hamile değilim ona rağmen silik de olsa hep çizgi görüyordum testlerde ama bu ay hiç silik bile görmedim başım çok fazlaYok benim ağrım felan olmadı sadece göğüslerimde çok hassasiyet var aşırı
sizin kaç gün varHakkımızda hayırlısı olsun bekleyelim bakalım bebişleri
4 gün var mecbur bekliycem artık test yapmak da istemiyorum o isteğim de kaçtıBenim neredeyse adetim bittiğinden beri bu göğüslerimde bir ağrım var ve yumurtlama zamanında çok şiddetli kaşık agrilari yaşadım şu anda biraz rahminde sanki ağrı var gibi arada işte çok yorulursam başım dönüyor gibi sol kaşığım sağa doğru ağrıyor gibi ve çok felaket derecede acıkıyorum adet olacak gibi belirtilerim var şu an testler zaten negatif çıkıyor geçen ay da hamile değilim ona rağmen silik de olsa hep çizgi görüyordum testlerde ama bu ay hiç silik bile görmedim başım çok fazla
sizin kaç gün var
Benimle tam dört gün var sizinde mi testleriniz negatif4 gün var mecbur bekliycem artık test yapmak da istemiyorum o isteğim de kaçtı
Yok işte ilk ikisi pozitif çıktı bugün başka markayla yaptım oda negatif çıktıBenimle tam dört gün var sizinde mi testleriniz negatif
Artmed direk pozitif o yanlış çıkartıyor zaten o marka almadım diğer testleri de bugün hem kaset hem de erken gebelik testi yaptım negatif çıktıYok işte ilk ikisi pozitif çıktı bugün başka markayla yaptım oda negatif çıktı
Ben bekliycem artık yapmam test zaten kafam çok karıştıYok işte ilk ikisi pozitif çıktı bugün başka markayla yaptım oda negatif çıktı
Üçünde de görüyorum hayırlı olsun bence var,Ben pek emin olamadım ki canım bide burda hep okuyorum yalancı pozitif çıktı yorumlarını benimde mi başıma geldi dedim
Ya gerçektenmi son yaptığımda ben göremiyorum ama birisi daha dedi var diye çok ümitleniyorum böyle olunca daha yeni aslında denemelerimizÜçünde de görüyorum hayırlı olsun bence var,
Ne zamandır deniyordun
Ben bilmiyorum o markayı ilk defa duydumÇok net değil onda ama anlayamadım daha önce nimo marka erken gebelik testi yapan oldumu güvenilirmi ona göre kan veriyim boşuna unutlanmayım dedim
Ben de ilk defa bugün yaptım direkt silik verdi ama çok gözle görülmeyecek kadar silik ve güvenilir mi Marka hiç bilmiyorum adetime üç gün kaldıÇok net değil onda ama anlayamadım daha önce nimo marka erken gebelik testi yapan oldumu güvenilirmi ona göre kan veriyim boşuna unutlanmayım dedim
Ben Artmed yapmıştım geçen ay kıpkırmızı pozitif verdi ama negatifti bu markayı ben de ilk defa denedim çok silik çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorumBenim yaptığım nimo diye bir marka burda da baktım hiç kötü yorum bulamadım hep artımed yaşancı diye okudum
inaşşalah hamilesindirrr heppsi pozitifff gözüküyor canımmBat 2 gün gösteriyor kızlar, en üstteki artımed, ikinci kaset bebetime, diğer 3 erken test awox, diğer 2 kaset test bir dün gece en alttaki az önce yaptım değişik bir marka
Tek kafama takılan günden güne daha koyu olması gerekmezmi teslerin, hepsi nerdeyse aynı koyulukta, yine kimyasal yaşamaktan korkuyoruminaşşalah hamilesindirrr heppsi pozitifff gözüküyor canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?