En alttakini ne zaman yaptın canımKızlar bakarmısınız gebelik varmı yokmu ben anlamadım
En yukarfaki iki test aynı marka birini ilk idrarla yaptı dün sabah diğerinide akşam yapmıştım markası ikisinin aynıydı nimo diye erken gebelik testi en alttaki bugün başka markada alıyım diye yaptım precdigdor onuda az önce yaptım negatif adetime daha 4 gün var testlerin hangisi doğru ben arada kaldım
Bugün öğlen yaptım ilk idrarla değil son yaptığım testEn alttakini ne zaman yaptın canım
En alttakinde de çizgi var gibiKızlar bakarmısınız gebelik varmı yokmu ben anlamadım
En yukarfaki iki test aynı marka birini ilk idrarla yaptı dün sabah diğerinide akşam yapmıştım markası ikisinin aynıydı nimo diye erken gebelik testi en alttaki bugün başka markada alıyım diye yaptım precdigdor onuda az önce yaptım negatif adetime daha 4 gün var testlerin hangisi doğru ben arada kaldım
Sanırım hamilesin canım tebriklerBugün öğlen yaptım ilk idrarla değil son yaptığım test
Çok net değil onda ama anlayamadım daha önce nimo marka erken gebelik testi yapan oldumu güvenilirmi ona göre kan veriyim boşuna unutlanmayım dedimEn alttakinde de çizgi var gibi
Ben pek emin olamadım ki canım bide burda hep okuyorum yalancı pozitif çıktı yorumlarını benimde mi başıma geldi dedimSanırım hamilesin canım tebrikler
Senin ilk iki testin bariz şekilde pozitif gösteriyor amaBen pek emin olamadım ki canım bide burda hep okuyorum yalancı pozitif çıktı yorumlarını benimde mi başıma geldi dedim
Benim de başıma geldi ama markanın ismi day's doctor'duBen pek emin olamadım ki canım bide burda hep okuyorum yalancı pozitif çıktı yorumlarını benimde mi başıma geldi dedim
Evet çok da sevinmiştim bir de hemen çıktı ikinci çizgi sonra da bekledikçe pembeleşir gibi oldu bilmiyorum başınıza geldimi böyle bişeySenin ilk iki testin bariz şekilde pozitif gösteriyor ama
Evet dedim ya markanın ismi day's doctor'du diyeEvet çok da sevinmiştim bir de hemen çıktı ikinci çizgi sonra da bekledikçe pembeleşir gibi oldu bilmiyorum başınıza geldimi böyle bişey
Benim yaptığım nimo diye bir marka burda da baktım hiç kötü yorum bulamadım hep artımed yaşancı diye okudumEvet dedim ya markanın ismi day's doctor'du diye
Ben de nimoyu duymadım canım, birçok test kullandım diğerleri çok yanıltıcı ama prodoctor en iyisi elimde fazla bulunsun diye fazla fazla aldımBenim yaptığım nimo diye bir marka burda da baktım hiç kötü yorum bulamadım hep artımed yaşancı diye okudum
Benim de adetime 4 gün var hep negatif çıkıyor testlerimKızlar bakarmısınız gebelik varmı yokmu ben anlamadım
Sizce pozitif olabilirmi bende hep yaptığım da hiç silik bile çizgi çıkmazdı çok kafam karıştıBenim de adetime 4 gün var hep negatif çıkıyor testlerim
Sonuç negatifsen hiç gerek yok bence günümü beklemek mantıklıBence yarın kan verin
Sizce pozitif olabilirmi bende hep yaptığım da hiç silik bile çizgi çıkmazdı çok kafam karıştı
Kızlar bakarmısınız gebelik varmı yokmu ben anlamadım
En yukarfaki iki test aynı marka birini ilk idrarla yaptı dün sabah diğerinide akşam yapmıştım markası ikisinin aynıydı nimo diye erken gebelik testi en alttaki bugün başka markada alıyım diye yaptım precdigdor onuda az önce yaptım negatif adetime daha 4 gün var testlerin hangisi doğru ben arada kaldıkan
Yani hiç silip bile çıkmayınca negatif oluyor aslında ama adet sonrasını beklemek lazım mesela şu an karnımda ağrım var mesela adet olacak gibiSizce pozitif olabilirmi bende hep yaptığım da hiç silik bile çizgi çıkmazdı çok kafam karıştı
Yok benim ağrım felan olmadı sadece göğüslerimde çok hassasiyet var aşırıYani hiç silip bile çıkmayınca negatif oluyor aslında ama adet sonrasını beklemek lazım mesela şu an karnımda ağrım var mesela adet olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?