- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
-
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
İnşallah canım inşallah bende onu yapmaya çalışıyorum inşallahAyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin güzel düşün guzel olsun stresten kendini uzak tut negatif şeyleri aklına sokma :)
Hadi inşallah canım Allah ım korkularımızı geçirsin sağ salim inşallahKatlanır inşallah. Ben de yatını bekliyorum.
İyi hissediyorum aslında ama insan biraz endişelenmeden de edemiyor yaaBen adet 1 gün geçikti hemen öğrendim aynı böyle testte çıktı.. Daha sonra kan falan vermedendirekt doktora gittim özel olmayan her neyse bana kan testi yapmadan normal ultrasonda baktı yani daha 4 haftalıkken gözükmesi tabi.. Bana daha çok. Yeni gözükmez dedi. Bu süre zarfında içim içimi yedi araştırmalar yaptım her gün beta hcg önemli oldugunu duydum kese gözümesi için 1500leri bulmalıymış neyse ben kafama koydum gidip kan testi verip betama baktırayım dedim.. Betam o zaman tabi 4+5 deydim Betam 3336 olmuş doktor direkt vajinal ultrasonla baktı orada keseyi gördü karın ultrasonda gözümesi için çok erken bi hafta oldugu ıcın vajinal ultrasonda bakıldı sonra 5+6 haftalıkken özel doktoruma gittim.. Keseyi ve bebeğimi gördüğünü söyledi o an bi tuhaf oldum açıkçası böyle oldu şimdi biraz daha sakinim Allahın bi mucizesi inşallah sorunsuz böyle gider tabi haliyle bulantılar başladı yorgunluk vs.. Hepsi güzel şeyler tabi o mutluluğa değer diyeceğim o ki şimdi endişe etmen normal hele ki benim gibi ilk hamilelikse rabbime dua et güzel şeyler düşün
Hadi inşallah canım Allah ım korkularımızı geçirsin sağ salim inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim bizlerede dua etÇıktı Canıımmmm çok mutluyum çarşamba hastaneye gidiyorum adete 1 gün var sonuç bu ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Canım evde test yaptıysan önce kan tahlilinden ömce fotosunu atar mısınÇıktı Canıımmmm çok mutluyum çarşamba hastaneye gidiyorum adete 1 gün var sonuç bu ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Etmez miyim canım benim en kız zamanda hayırlısıyla gelsin minişkleriniz inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım yarın hastaneye gidicem beta bakılacak 2 katına çıkmış mı diye ne kadar korkuyorum bu gece rüyamda adet olmuştum....Allah ım sen koru yavrumu ne olurHayırlı olsun canım çok sevindim bizlerede dua et
Tabiki de canım üstteki cumartesi alttaki daha belirgin olan pazar gününün testi canımCanım evde test yaptıysan önce kan tahlilinden ömce fotosunu atar mısın
Canım saglıkla alırsın inşallah kucagına güzel ilerler inşallah hamileliğin Bizimde duamız seninleTabiki de canım üstteki cumartesi alttaki daha belirgin olan pazar gününün testi canım❤❤❤ kaset test olanlarda ovulasyon testi canım onunla da denedim
Allah razı olsun canım benimCanım saglıkla alırsın inşallah kucagına güzel ilerler inşallah hamileliğin Bizimde duamız seninle
Canım erken gebelik testini ne zaman yaptn peki adetin geçmişmidi günün müydüAllah razı olsun canım benim
Adete 4 gün kala ilkini yaptım canım sabah felan değil gün içinde sıvı alımı da vardı ikinciyide pazar günü sabah ilk idrarla yaptım canım yani 3 gün kalaCanım erken gebelik testini ne zaman yaptn peki adetin geçmişmidi günün müydü
Ben dündü adet günüm erken gebelik testi yaptm çok silik çizgi çıktı ama adetim düzensiz oldugu için bekleyeyim diyorumAdete 4 gün kala ilkini yaptım canım sabah felan değil gün içinde sıvı alımı da vardı ikinciyide pazar günü sabah ilk idrarla yaptım canım yani 3 gün kala
Bide belirtin var mıydı herhangi bi belirti hissettin miBen dündü adet günüm erken gebelik testi yaptm çok silik çizgi çıktı ama adetim düzensiz oldugu için bekleyeyim diyorum
Testini bi paylaşsana canım ama bence bekleme kan ver vardır inşallah hemen çıkar zaten stresinden kurtulursunBen dündü adet günüm erken gebelik testi yaptm çok silik çizgi çıktı ama adetim düzensiz oldugu için bekleyeyim diyorum
Canım uyku hali vardı hala varBide belirtin var mıydı herhangi bi belirti hissettin mi
Çalısıyorum canım izin vermiyolar hafta arası mesai bitiminde acile gitmeyi düşünüyorum bel agrısı varmıydı ben adet olacakken sadece belim agrır öyle belim agrıyoCanım uyku hali vardı hala varbaşım döndü bi iki kere bide adet olmadan nerdeyse 1 hafta öncesine kadar karnım şişmeye ödem olmaya başlardı olmadı
Canım benimde normalde bel ağrım olmazdı adetten önce hafif bi bel ağrısı yaşıyorum...hadi kan verince yaz muhakkak merak ediyorumÇalısıyorum canım izin vermiyolar hafta arası mesai bitiminde acile gitmeyi düşünüyorum bel agrısı varmıydı ben adet olacakken sadece belim agrır öyle belim agrıyo
Tamm canım yazwrım mutlaka dua et olur muCanım benimde normalde bel ağrım olmazdı adetten önce hafif bi bel ağrısı yaşıyorum...hadi kan verince yaz muhakkak merak ediyorum
Duaların seninle canım hadi hayırlısıTamm canım yazwrım mutlaka dua et olur mu