Gebelik testime bakar mısız 🙏

İyi hissediyorum aslında ama insan biraz endişelenmeden de edemiyor yaa Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inaşşah❤❤❤❤❤

Hayırlı olsun canım çok sevindim bizlerede dua et
Etmez miyim canım benim en kız zamanda hayırlısıyla gelsin minişkleriniz inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım yarın hastaneye gidicem beta bakılacak 2 katına çıkmış mı diye ne kadar korkuyorum bu gece rüyamda adet olmuştum....Allah ım sen koru yavrumu ne olur

Canım evde test yaptıysan önce kan tahlilinden ömce fotosunu atar mısın
Tabiki de canım üstteki cumartesi alttaki daha belirgin olan pazar gününün testi canım ❤❤❤ kaset test olanlarda ovulasyon testi canım onunla da denedim

Eklentiler

• 20211114_080845.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 28
  • 20211113_151323.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 26
Tabiki de canım üstteki cumartesi alttaki daha belirgin olan pazar gününün testi canım ❤❤❤ kaset test olanlarda ovulasyon testi canım onunla da denedim
Canım saglıkla alırsın inşallah kucagına güzel ilerler inşallah hamileliğin Bizimde duamız seninle

Adete 4 gün kala ilkini yaptım canım sabah felan değil gün içinde sıvı alımı da vardı ikinciyide pazar günü sabah ilk idrarla yaptım canım yani 3 gün kala
Ben dündü adet günüm erken gebelik testi yaptm çok silik çizgi çıktı ama adetim düzensiz oldugu için bekleyeyim diyorum

Canım uyku hali vardı hala var başım döndü bi iki kere bide adet olmadan nerdeyse 1 hafta öncesine kadar karnım şişmeye ödem olmaya başlardı olmadı
Çalısıyorum canım izin vermiyolar hafta arası mesai bitiminde acile gitmeyi düşünüyorum bel agrısı varmıydı ben adet olacakken sadece belim agrır öyle belim agrıyo

Çalısıyorum canım izin vermiyolar hafta arası mesai bitiminde acile gitmeyi düşünüyorum bel agrısı varmıydı ben adet olacakken sadece belim agrır öyle belim agrıyo
Canım benimde normalde bel ağrım olmazdı adetten önce hafif bi bel ağrısı yaşıyorum...hadi kan verince yaz muhakkak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…