- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
-
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
Tebrikler. En yakın zamanda kan testiyle kesinleştirin. Sağlıkla ilerler inşallahKızlar elim ayağım titriyor resmen tekrar tekrar bakıp duruyorum baya pembe işte çizgisi diyorum kendi kendimesabah ilk idrarla ovulasyon testi denedim çok az kotuluk farkettim sonra kahvaltı vs bitirip 11:30 dan sonra su felan içmedim tekrar ovulasyon testi yapmak için...bu arada 2 de telefonumla oyalanırken uzandığım yerde uyuyakalmışım. Kapı çaldı bi baktım kargo 2 adet erken gebelik testi sipariş etmiştim onlar geldi. Ama ben uyanınca onu yapmadım ovu testi yaptım daha koyu çıktı...bu kez de kendi kendime dedim ki keşke gebelik testini yapsaydım..bu arada ovu testinden sonra suda içtim bir bardak 50 dk kendimi zor tuttum koyuluğu görünce kalktım erken gebelik testini yaptım ve inanamadım 1 dk içinde çıktı sizin yorumlarını zı merak ediyorum bakarmısınız acaba (fotolar ilk 10 dk içinde çekildi zaten yapalı 45 dk felan oldu )
Ayy inşallah yaa inşallah çok istiyoruz 7 yıl olacak nerdeyseTebrikler. En yakın zamanda kan testiyle kesinleştirin. Sağlıkla ilerler inşallah
Hayırlı olsun diyelim benceKızlar elim ayağım titriyor resmen tekrar tekrar bakıp duruyorum baya pembe işte çizgisi diyorum kendi kendimesabah ilk idrarla ovulasyon testi denedim çok az kotuluk farkettim sonra kahvaltı vs bitirip 11:30 dan sonra su felan içmedim tekrar ovulasyon testi yapmak için...bu arada 2 de telefonumla oyalanırken uzandığım yerde uyuyakalmışım. Kapı çaldı bi baktım kargo 2 adet erken gebelik testi sipariş etmiştim onlar geldi. Ama ben uyanınca onu yapmadım ovu testi yaptım daha koyu çıktı...bu kez de kendi kendime dedim ki keşke gebelik testini yapsaydım..bu arada ovu testinden sonra suda içtim bir bardak 50 dk kendimi zor tuttum koyuluğu görünce kalktım erken gebelik testini yaptım ve inanamadım 1 dk içinde çıktı sizin yorumlarını zı merak ediyorum bakarmısınız acaba (fotolar ilk 10 dk içinde çekildi zaten yapalı 45 dk felan oldu )
Allah razı olsun inşallah güzel bi değer çıkarHayırlı olsun diyelim bencegayet belirgin bir çizgi, kan verin ve bebişinize merhaba diyin
Bence pozitif. Hangi marka test, guvenilir midir vs onlari bilemiyorum tabi ama bu haliyle pozitifKızlar elim ayağım titriyor resmen tekrar tekrar bakıp duruyorum baya pembe işte çizgisi diyorum kendi kendimesabah ilk idrarla ovulasyon testi denedim çok az kotuluk farkettim sonra kahvaltı vs bitirip 11:30 dan sonra su felan içmedim tekrar ovulasyon testi yapmak için...bu arada 2 de telefonumla oyalanırken uzandığım yerde uyuyakalmışım. Kapı çaldı bi baktım kargo 2 adet erken gebelik testi sipariş etmiştim onlar geldi. Ama ben uyanınca onu yapmadım ovu testi yaptım daha koyu çıktı...bu kez de kendi kendime dedim ki keşke gebelik testini yapsaydım..bu arada ovu testinden sonra suda içtim bir bardak 50 dk kendimi zor tuttum koyuluğu görünce kalktım erken gebelik testini yaptım ve inanamadım 1 dk içinde çıktı sizin yorumlarını zı merak ediyorum bakarmısınız acaba (fotolar ilk 10 dk içinde çekildi zaten yapalı 45 dk felan oldu )
Ayy hadi inşallahBence pozitif. Hangi marka test, guvenilir midir vs onlari bilemiyorum tabi ama bu haliyle pozitif
Şimdi acilden gidip kan verebilirsin, ben de pazar günü testte görmüştüm hemen acile gidip kan vermiştim beklemek çok zor oluyor böyle güzel şeylerdeAllah razı olsun inşallah güzel bi değer çıkarAllah ım çok mutluyum yaa 7 yıl dolucak 27 aralıkta tam bi mutluluk olucak bizim için pazartesi yi iple çekiyorum
Acile gidip kan verebilirsiniz. 1 saat içinde çıkıyor sonuç.Allah razı olsun inşallah güzel bi değer çıkarAllah ım çok mutluyum yaa 7 yıl dolucak 27 aralıkta tam bi mutluluk olucak bizim için pazartesi yi iple çekiyorum
Ya bende eşime dedim acile gidelim bana sakin olalım pazarteyi bekleyelim dediŞimdi acilden gidip kan verebilirsin, ben de pazar günü testte görmüştüm hemen acile gidip kan vermiştim beklemek çok zor oluyor böyle güzel şeylerde
Evet bende dedim eşime de bi sakin olalım pazartesi yi bekleyelim dediAcile gidip kan verebilirsiniz. 1 saat içinde çıkıyor sonuç.
Siz bilirsiniz tabi.Evet bende dedim eşime de bi sakin olalım pazartesi yi bekleyelim dedi
Ayy nasıl istiyorum gitmek ama hiç takılmadım sadece tadını çıkarmak istiyorumSiz bilirsiniz tabi.
Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsinAyy nasıl istiyorum gitmek ama hiç takılmadım sadece tadını çıkarmak istiyorum
Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinAllah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
Vericez inşallah heyecanla bekliyoruzBnce gidin kan verin biran önce.Beklenmis zaten 7 yıl. Allah hayırla kavuşmak nasip etsin.
Testi tekrarladın mı kan verdin mi yada :))Vericez inşallah heyecanla bekliyoruzburası hatay kanaman vs acil doğumun yoksa acil de yüzüne bile bakmıyolar
Evet canım bu sabah yine yaptım yarın da kan veri cem canım (alttaki bugünkü üstteki dünkü canım)Testi tekrarladın mı kan verdin mi yada :))