- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Baya netleşmişEvet canım bu sabah yine yaptım yarın da kan veri cem canım (alttaki bugünkü üstteki dünkü canım)
Selam sonucunuz nedir merak ettim inşallah hamilesinizdirKızlar elim ayağım titriyor resmen tekrar tekrar bakıp duruyorum baya pembe işte çizgisi diyorum kendi kendimesabah ilk idrarla ovulasyon testi denedim çok az kotuluk farkettim sonra kahvaltı vs bitirip 11:30 dan sonra su felan içmedim tekrar ovulasyon testi yapmak için...bu arada 2 de telefonumla oyalanırken uzandığım yerde uyuyakalmışım. Kapı çaldı bi baktım kargo 2 adet erken gebelik testi sipariş etmiştim onlar geldi. Ama ben uyanınca onu yapmadım ovu testi yaptım daha koyu çıktı...bu kez de kendi kendime dedim ki keşke gebelik testini yapsaydım..bu arada ovu testinden sonra suda içtim bir bardak 50 dk kendimi zor tuttum koyuluğu görünce kalktım erken gebelik testini yaptım ve inanamadım 1 dk içinde çıktı sizin yorumlarını zı merak ediyorum bakarmısınız acaba (fotolar ilk 10 dk içinde çekildi zaten yapalı 45 dk felan oldu )
Merhaba canım kan verdim sabah bende sonucu sabırla ve heyecanla bekliyorum çıkar çıkmaz yazıcam canım benimSelam sonucunuz nedir merak ettim inşallah hamilesinizdir
Hadi hayırlısı inşallah güzel bir değer çıkarMerhaba canım kan verdim sabah bende sonucu sabırla ve heyecanla bekliyorum çıkar çıkmaz yazıcam canım benimayy hayırlısı yaa❤❤
Çıktı Canıımmmm çok mutluyum çarşamba hastaneye gidiyorum adete 1 gün var sonuç bu ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Hadi hayırlısı inşallah güzel bir değer çıkar
Sağlıkla ilerlesinÇıktı Canıımmmm çok mutluyum çarşamba hastaneye gidiyorum adete 1 gün var sonuç bu ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Çok güzel canım benim Allah tamamına erdirsin inşallahÇıktı Canıımmmm çok mutluyum çarşamba hastaneye gidiyorum adete 1 gün var sonuç bu ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Allah razı olsun çok heyecanlıyım ❤❤Sağlıkla ilerlesin
Allah razı olsun darısı da isteyen herkese sağlıkla hayırla olsun inşallah ❤❤Çok güzel canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin inşallahBuda sabah(üstteki açık renk olan ) ve saat 15:30 yaptığım ovulasyon testleri
Test yaptırdınız mi merak ettim :)Ayy nasıl istiyorum gitmek ama hiç takılmadım sadece tadını çıkarmak istiyorum
Amin canım Allah razı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız darısı isteyen herkese olsun inşallah hayırlısıylaHayırlı olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin inşallahsağ salim kucağımıza almak nasip olsun.. dileyen herkese
Gözün aydın. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallahÇıktı Canıımmmm çok mutluyum çarşamba hastaneye gidiyorum adete 1 gün var sonuç bu ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Evet canım yaptım şükürler olsunTest yaptırdınız mi merak ettim :)
Allah razı olsun canım dua ediyorum 2 ye katlansın çarşambaya inşallaaahhh❤❤Gözün aydın. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Ayy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin güzel düşün guzel olsun stresten kendini uzak tut negatif şeyleri aklına sokma :)Evet canım yaptım şükürler olsun❤inşallah dua et bana ne olur 2 ye katlansın çarşambaya
Katlanır inşallah. Ben de yatını bekliyorum.Allah razı olsun canım dua ediyorum 2 ye katlansın çarşambaya inşallaaahhh❤❤
Ben adet 1 gün geçikti hemen öğrendim aynı böyle testte çıktı.. Daha sonra kan falan vermedenAmin canım Allah razı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız darısı isteyen herkese olsun inşallah hayırlısıyla❤ sen keseyi hangi haftada gördün canım ya şimdi öncelikle çarşamba tekrar kan vericem Allah ın izniyle 2 ye katlandığında kese görme zamanı gelicek heyecanlıyım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?