- 20 Eylül 2023
- 176
- 67
- 18
- 24
- Konu Sahibi pecesine sevdali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikme varsa kesin sonuç alırsınız artık. Tabi testlerin garantisi yok ama şu durumda var gibi duruyor. Korkunun ecele faydası yok malum biran önce test yaptırıp stresten kurtulun benceSelam kızlar adetim 2 gün geçti bebetime kaset olani ve duratest erken gebelik yaptım anında çıktı ikinci çizgi kan vermek için erken mi acaba yalancı pozitif ten korkuyorum
İnşallah vardır insan korkuyor negatif sonucu görmektenGecikme varsa kesin sonuç alırsınız artık. Tabi testlerin garantisi yok ama şu durumda var gibi duruyor. Korkunun ecele faydası yok malum biran önce test yaptırıp stresten kurtulun bence
Bilmem mi bende aynı süreçlerden geçiyorum zor inşallah güzel haberler alırızİnşallah vardır insan korkuyor negatif sonucu görmekten
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım bende dayanamadım kan verdim sonuç bekliyorumBilmem mi bende aynı süreçlerden geçiyorum zor inşallah güzel haberler alırız
uc bekliyorumBence var gibi ikisi de pozitif çıkmış acilden kan ver hemen çıksın sonuç inşallah vardır![]()
Sonucunu paylaşın lütfenİnşallah kan verdim son
uc bekliyorum![]()
Tabiki paylaşırım bana dua edinSonucunu paylaşın lütfen![]()
İnşallah pozitif sonucu görürsünüzTabiki paylaşırım bana dua edin![]()
Bebetime bilmiyorum ama duratest geçen ay bana yalancı pozitif verdiSelam kızlar adetim 2 gün geçti bebetime kaset olani ve duratest erken gebelik yaptım anında çıktı ikinci çizgi kan vermek için erken mi acaba yalancı pozitif ten korkuyorum
Hadi güzel haberler alın inşallah benide haberdar edinİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım bende dayanamadım kan verdim sonuç bekliyorum
Ay şimdi gördüm yazdıktan sonra çok sevindim inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı başımaTest sonucumu aldım kızlar ben hamileyim çok şükür![]()
Amin allahim sizinde yüzünüzu güldürsün tez zamanda insallahAy şimdi gördüm yazdıktan sonra çok sevindim inşallah sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı başıma![]()
Ah çokkk sevindim böyle güzel haberler umut oluyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizim için de dua edin hamişlerin duası kabul olurTest sonucumu aldım kızlar ben hamileyim çok şükür![]()
Teşekkür ederim inşallah tez zamanda sizde görürsünüz pozitifleriAh çokkk sevindim böyle güzel haberler umut oluyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizim için de dua edin hamişlerin duası kabul olur![]()