• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız

Sunsun9

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
765
283
18
28
Kızlar gebelik testime bakar mısını ?

Eklentiler

• IMG_20250203_004616.jpg
    IMG_20250203_004616.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 35
Takvime göre bugün ama belirtilerime bakarak yumurtlama hesaplarsam bata 4 gün var
Benimde 3 kala silik çizgi çıktı 9 test ama şuan lekelenme yaşıyorum 3 gündür dün akşam bitti lekelenme günü test yaptım negatif bekleyin yine de

İnşallah vardır sabah idrarı değildi bi de ancak 3 saat tutmuşumdur
Adet geciktiyse sabah idrari olmasa da çıkar 10 gün adet gecikmesi normal kadınlarda zaman zaman olabilir ama çok düzenliyse adetin ve gecikme olduysa bi kaç gün geçtikten sonra kan testi en garantisi

Adet geciktiyse sabah idrari olmasa da çıkar 10 gün adet gecikmesi normal kadınlarda zaman zaman olabilir ama çok düzenliyse adetin ve gecikme olduysa bi kaç gün geçtikten sonra kan testi en garantisi
Takvime göre bugün ama yumurtlama belirtilerime göreyse 7 şubat regl tarihim

Orda kandan bakmıyorlarmış bi de öyle duydum
Evet gidemiyorum da şuan peceteyle siliyorum geliyor yoksa yok ilk gün kahverengi 2.gun pembe leke 3.siyah leke geldi leke varken yaptım acaba ondan mı dedim ilk dk da çıktı testler kimyasal gebelik desem şimdiye kadar sökülmesi lazımdı adetimin anlam veremiyorum

1 Ocak sabah uyandığımda olmuştum 1 Şubat sabah olmam lazımdı 30da leke gelmeye başladı

Evet gidemiyorum da şuan peceteyle siliyorum geliyor yoksa yok ilk gün kahverengi 2.gun pembe leke 3.siyah leke geldi leke varken yaptım acaba ondan mı dedim ilk dk da çıktı testler kimyasal gebelik desem şimdiye kadar sökülmesi lazımdı adetimin anlam veremiyorum
Lekelenme kırmızı şekilde olmadıysa yerleşme kanamasına benziyor anlattıkların. Regl tarihin ne zamandı

Back