- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
- Konu Sahibi Nerminnnnm
Bundan bakınca tek çizgi gibi hayırlısı olsun sizin icinBugün sabah yaptım yarın da kan vericem hafif pembelik var çıplak gözle görülüyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan bakınca tek çizgi gibi hayırlısı olsun sizin icinBugün sabah yaptım yarın da kan vericem hafif pembelik var çıplak gözle görülüyor ama
Coookkk hafif. EvetBugün sabah yaptım yarın da kan vericem hafif pembelik var çıplak gözle görülüyor ama
Evet kimyasal ola bilir yarın sonuçları paylaşarım ama dua edelim kimyasal olmasın annem yeni vefat etti ailemden kimsem yok bana hayatımda yoldaş olur aile olur çok isterimCoookkk hafif. Evet
Yaa o kadar hafif pembelik ki telefonda gözükmüyor ama çıplak gözle görünüyor o kadar test yaptım ilk son üç gündür hafif çizgi görüyorum yoksa hep tek çizgiBundan bakınca tek çizgi gibi hayırlısı olsun sizin icin
Regl geçirmeniz varmi peki yoksa önceden mı yaptınız testiYaa o kadar hafif pembelik ki telefonda gözükmüyor ama çıplak gözle görünüyor o kadar test yaptım ilk son üç gündür hafif çizgi görüyorum yoksa hep tek çizgi
VAr evet ayın 4’ü olacaktım olmadım ama hala bel kasık agrım var sanki regl olmuşumda 2ci 3’cü günü gibi küt agrı.Regl geçirmeniz varmi peki yoksa önceden mı yaptınız testi
4 olman gerekiyorsa 10 gün gecikmiş kan tahlili vermelisin gebelikte kaşık ağrısı olur ama bazen yumurta büyüyüp kıste dönüşüyor Rabbım kotusunden esirgesin inşallah bir gidip kontrol olun benceVAr evet ayın 4’ü olacaktım olmadım ama hala bel kasık agrım var sanki regl olmuşumda 2ci 3’cü günü gibi küt agrı.
Evet yarın sabah kan testi için gidicem inşallah bebiştir4 olman gerekiyorsa 10 gün gecikmiş kan tahlili vermelisin gebelikte kaşık ağrısı olur ama bazen yumurta büyüyüp kıste dönüşüyor Rabbım kotusunden esirgesin inşallah bir gidip kontrol olun bence
Hadi inşallah duacin oluruz bizdeEvet yarın sabah kan testi için gidicem inşallah bebiştir
Çok sagol balım bende herzaman duacınızımHadi inşallah duacin oluruz bizde
merhaba inşallah sizin için hayırlısı olsun sonucu bizimle de paylaşır mısınızEvet yarın sabah kan testi için gidicem inşallah bebiştir
Daha çok yeni olabilir ama pozitif hayırlısı olsunÇok sagol balım bende herzaman duacınızım
Tabii ki kan verdim akşam 6 gibi sonuç çıkacakmerhaba inşallah sizin için hayırlısı olsun sonucu bizimle de paylaşır mısınız
Yaaa bol bol dua edin lütfen akşam 6 gibi çıkacak sonuçlarımDaha çok yeni olabilir ama pozitif hayırlısı olsun
Allah gönlünüze göre versin inşallah.Yaaa bol bol dua edin lütfen akşam 6 gibi çıkacak sonuçlarım
Değerim ilk gecikme olmadan yapmıştım 1.2 şimdi çıktı 0.2 yani negatif ümidim yok artık maaleaef ama feci kasık bel agrım varAllah gönlünüze göre versin inşallah.
İnşallah en uygun zamanda alırsınız güzel haberi hayırlısı olsun. Kendinizi üzmeyinDeğerim ilk gecikme olmadan yapmıştım 1.2 şimdi çıktı 0.2 yani negatif ümidim yok artık maaleaef ama feci kasık bel agrım var
Ne durumdasınız regl oldunuz mu hala rötar varmiDeğerim ilk gecikme olmadan yapmıştım 1.2 şimdi çıktı 0.2 yani negatif ümidim yok artık maaleaef ama feci kasık bel agrım var