İnşallah kuzugumInşallah herzaman dualarimiz bu yönde hepimiz kucagimiza alıp o süt kokusunu cekelim inşallah ❤
Ah kıyamma ben sana arkadaşım yaa olsun bizimde olur olmazsa da hayırlısı deyip yola devam..Kız ben de dayanamıyorum da yapsam üzüntülü uyuyacağım en azından bir gün bile olsa içimde bir şey var sanarak uyuyayım
Ben akşam yapmıştım 5 6 tane birdenKız ben de dayanamıyorum da yapsam üzüntülü uyuyacağım en azından bir gün bile olsa içimde bir şey var sanarak uyuyayım
Siz nasıl hamile kaldınız? Tavsiyeleriniz varmı?Bilirim o hissi bende 3yıldır ugrasıyorum ve bugun tam 6haftalık gebeyim bende Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah ama bence var hadi inşallah bizede haber vermeyi unutma canım
Aynen öyle veren de Allah alan da hayırlısı olsun hakkımızdaAh kıyamma ben sana arkadaşım yaa olsun bizimde olur olmazsa da hayırlısı deyip yola devam..
Aminnnnnn inşallah nerde varsaİnşallah kuzugum inşallahRabb'im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ♥
Daha fazla alsaydım keşke demedim değilBen akşam yapmıştım 5 6 tane birdenmarka önemli bazı markalar pek göstermiyor bence tekrarla testini
Inşallah hamilesindir yap feda olsun testler ben 10 tane falan yaptım çift çizgi sevinmesi öyle oluyor hasret kalıncaDaha fazla alsaydım keşke demedim değilbissiru bissuru yapicam
Sonucumu sizinle paylaşacağım hepinize kucak dolusu sevgiler sunuyorum arkadaşlar sizi çok seviyorum. Bana o kadar çok moral verdiniz ki Allah sizden razı olsun. Zaten olmadıysa bile dönüp dolaşıp geleceğim kızlar yaa klomenden sonra çatlama ignesinde şununcu günündeyim derimInşallah hamilesindir yap feda olsun testler ben 10 tane falan yaptım çift çizgi sevinmesi öyle oluyor hasret kalınca
Benim tüp bebek tedavisi dondurulmus emrio transferi uzun zorlu bir süreç oldu..Tavsiyem çok kreşe ama doğru bu stresten uzak ve sağlıklı gıdalar tüketin eğer tedavileyse ilaçları saati saatine kullanın kesinlikle ve hep olacakmı olmuycakmı diye odaklanmanın ona farklı şeyler düşünmeye çalışın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalalh o ol derse olur kurban olduğum AllahSiz nasıl hamile kaldınız? Tavsiyeleriniz varmı?
Anladım saglıkla alın kucagınıza bahtida güzel olsunBenim tüp bebek tedavisi dondurulmus emrio transferi uzun zorlu bir süreç oldu..Tavsiyem çok kreşe ama doğru bu stresten uzak ve sağlıklı gıdalar tüketin eğer tedavileyse ilaçları saati saatine kullanın kesinlikle ve hep olacakmı olmuycakmı diye odaklanmanın ona farklı şeyler düşünmeye çalışın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalalh o ol derse olur kurban olduğum Allah
Amin inşallah herşeyin hayırlısıAnladım saglıkla alın kucagınıza bahtida güzel olsun
Yok yok gitmem artıkKuruma çizgisi kırmızı olmaz gibi bence yarın sabah tekrarlayın zaten varsa saniye de çıkıyor. Bırakıp gitmeyin bu seferAllah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum benim hepimiz istediğimiz dilediğimiz sağlıklı sıhhatli evlatlara kavuşalımHayırlı olsun bence de var adet de geçmiş hem gözünüz aydın olsun şimdiden bizlerede dua edin nasip olsun
Canım benim bence de varİnşallah kuzum benim hepimiz istediğimiz dilediğimiz sağlıklı sıhhatli evlatlara kavuşalım♥
Canimmmm evlendiğimiz günden beri yaklaşık 14-15 aydır falanCanım benim bence de var
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sabah testi yapınca resim at bende merak ettim
Ne zamandır istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?