Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi bugün yaptım bakabilir misiniz? Başta yoktu sonradan çıktı ama diğer yaptığım testlerde böyle bir şey olmamıştı. Bilmiyorum ama çok heyecan yaptım.

Çok özür dilerim yazdığınızı okumadan görüp yazdim. Kuruma çizgisi olabilir sabah tekrar edersiniz afedersiniz

Testi bugün yaptım bakabilir misiniz? Başta yoktu sonradan çıktı ama diğer yaptığım testlerde böyle bir şey olmamıştı. Bilmiyorum ama çok heyecan yaptım.
kuruma cizgisi olabilirmisonradan cizgi ciktiginda dikkate almayin yazar benim daha once yaptigim tum testlerimde kuruma cizgisi cikti hep maleseef tam zamninda regl olurdum sizin gununuz gectimi

kuruma cizgisi olabilirmisonradan cizgi ciktiginda dikkate almayin yazar benim daha once yaptigim tum testlerimde kuruma cizgisi cikti hep maleseef tam zamninda regl olurdum sizin gununuz gectimi
Evet üç gün geçti

Daha öncesinde böyle çıkmıyordu hiç

Simdi dene kız merak ettim simdi
Valla ben de çok merak ediyorum ama bir tarafım da bekle üzülme diyor. Kasıklarım batıyor adet olacakmışım gibi bir de afedersiniz sarıya yakın yapışkan akıntım var bilmiyorum ya çok karışığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…