- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.260
- 548
- 27
Bence gebesin hadi simdi cesaretini topla ve yapValla ben de çok merak ediyorum ama bir tarafım da bekle üzülme diyor. Kasıklarım batıyor adet olacakmışım gibi bir de afedersiniz sarıya yakın yapışkan akıntım var bilmiyorum ya çok karışığım
İnşallah kuzucugum ağzın bal yesin o kadar çok istiyorum ki Rabbim hepimize nasip etsin inşallahBence gebesin hadi simdi cesaretini topla ve yap
Ay ben gece yatamazzdım sendeki de iyi sabır
Dostlar yerimde duramıyorumBende merak ettimvar bencedre
Amin canım benimİnşallah kuzucugum ağzın bal yesin o kadar çok istiyorum ki Rabbim hepimize nasip etsin inşallahben çok sabirliyimdir olmadı yarın ilk idrarla yapayım
BekliyoruzDostlar yerimde duramıyoruminşallah inşallah
İnşallah üzerine su damlattim kuruma cizgisiyse silinir dediler ama silinmedi inşallah mucizem benimledir benim için dua edin dostlarUmarım kuruma çizgisi değildir aksi taktirde bebiş el sallıyor bayaRabbim gönlüne göre versin inşallah
Dostlar bu günler içinII
Bekliyoruz
Ay bi tanede fazla varsa banada gönderin bu sitede fena gaza geliniyormuş
Yenisini yaptınızmı?İnşallah üzerine su damlattim kuruma cizgisiyse silinir dediler ama silinmedi inşallah mucizem benimledir benim için dua edin dostlar
YapmadımYenisini yaptınızmı?
Kurban olurum ben sana inşallah kuzugum inşallahAy hadi inşallah ya takip ediyorum az çok seni kuruma çizgisi pembe olmaz bence tekrar test yapmalisin o ağrılar gebeliğin başında olur zateninşallah vardır inşallah
Ay ben çok sabırsızım dayanamamYapmadımyarın ilk idrarla deneyeceğim inşallah
Yaaaaa inşallah inşallahBence hamilesin...süper yaa...
Bilirim o hissi bende 3yıldır ugrasıyorum ve bugun tam 6haftalık gebeyim bende Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah ama bence var hadi inşallah bizede haber vermeyi unutma canımİnşallah üzerine su damlattim kuruma cizgisiyse silinir dediler ama silinmedi inşallah mucizem benimledir benim için dua edin dostlar
Kız ben de dayanamıyorum da yapsam üzüntülü uyuyacağım en azından bir gün bile olsa içimde bir şey var sanarak uyuyayımAy ben çok sabırsızım dayanamam
İnşallah kuzugum inşallahBilirim o hissi bende 3yıldır ugrasıyorum ve bugun tam 6haftalık gebeyim bende Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah ama bence var hadi inşallah bizede haber vermeyi unutma canım
Inşallah herzaman dualarimiz bu yönde hepimiz kucagimiza alıp o süt kokusunu cekelim inşallah ❤Kurban olurum ben sana inşallah kuzugum inşallahRabb'im hepimize nasip etsin bu duyguyu hiç kimsenin kucağı boş kalmasın aratmasın Rabbim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?