Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence gebesin hadi simdi cesaretini topla ve yap
Ay ben gece yatamazzdım sendeki de iyi sabır

Bence gebesin hadi simdi cesaretini topla ve yap
Ay ben gece yatamazzdım sendeki de iyi sabır
İnşallah kuzucugum ağzın bal yesin o kadar çok istiyorum ki Rabbim hepimize nasip etsin inşallah ben çok sabirliyimdir olmadı yarın ilk idrarla yapayım

Ay hadi inşallah ya takip ediyorum az çok seni kuruma çizgisi pembe olmaz bence tekrar test yapmalisin o ağrılar gebeliğin başında olur zaten inşallah vardır inşallah

Ay hadi inşallah ya takip ediyorum az çok seni kuruma çizgisi pembe olmaz bence tekrar test yapmalisin o ağrılar gebeliğin başında olur zaten inşallah vardır inşallah
Kurban olurum ben sana inşallah kuzugum inşallah Rabb'im hepimize nasip etsin bu duyguyu hiç kimsenin kucağı boş kalmasın aratmasın Rabbim

İnşallah üzerine su damlattim kuruma cizgisiyse silinir dediler ama silinmedi inşallah mucizem benimledir benim için dua edin dostlar
Bilirim o hissi bende 3yıldır ugrasıyorum ve bugun tam 6haftalık gebeyim bende Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah ama bence var hadi inşallah bizede haber vermeyi unutma canım

Bilirim o hissi bende 3yıldır ugrasıyorum ve bugun tam 6haftalık gebeyim bende Rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah ama bence var hadi inşallah bizede haber vermeyi unutma canım
İnşallah kuzugum inşallah Rabb'im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kurban olurum ben sana inşallah kuzugum inşallah Rabb'im hepimize nasip etsin bu duyguyu hiç kimsenin kucağı boş kalmasın aratmasın Rabbim ♥
Inşallah herzaman dualarimiz bu yönde hepimiz kucagimiza alıp o süt kokusunu cekelim inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…