• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canimmmm evlendiğimiz günden beri yaklaşık 14-15 aydır falan 🙏 inşallah olmuştur bu sefer daha önce hiç böyle olmadı. İnşallah hepimize teşekkür ederim 🤗 kuruma çizgisi böyle mi oluyor peki
Kesinlikle kuruma çizgisi değil bu kalbini ferah tut canım
Sabah testi yap daha koyu çıkar 😍😍

Sıkışık şekilde tuvaletin gelince tekrar test yapsan olmaz mı yaa çok merak ettim bence orda bebiş el sallıyor Allah tamamına erdirsin ❤🙈
O kadar güzelsiniz kiiiii o kadar güzel 😍 inşallah vardır. Sadece korkuyorum hem bir tane testim var elimde hem de şimdi yaparsam yarın her yer kapalı bir daha yapmak istesem yapamam ya negatif çıkarsa aklımda deli sorular 😔😂 inşallah vardır inşallah hepimizin olur kimsenin kucağı boş kalmasın

Hiçbir belirtim yoktu sadece adetim gecikti 😂 bilmiyorum var mı gerçekten
Ayyy bizler de hep belirti arıyoruz kendimizde ya ne güzel vardır da belki farketmemişindir yada gerçekten olmadı ama olsun rahat güzel bi hamilelik geçirirsin inşaAllah canım😘

O kadar güzelsiniz kiiiii o kadar güzel 😍 inşallah vardır. Sadece korkuyorum hem bir tane testim var elimde hem de şimdi yaparsam yarın her yer kapalı bir daha yapmak istesem yapamam ya negatif çıkarsa aklımda deli sorular 😔😂 inşallah vardır inşallah hepimizin olur kimsenin kucağı boş kalmasın
Aa bir test varsa ozaman hemen uyu 🙈sabah olsun da ilk idrarla yap inşallah görücez Allahın izniyle yavruyu

Canım sen sabahı bekle
İlk idrar ile yap bence
İnşallah vardır canım bizde bekliyoruz sabahı hadii bakalım 😍😍😍
Müjdeli haberi paylaş bizimle

Yazıları okudum darısı basıma 😄 bat 8 gün var
Benim ovulasyonda yumurtlama
Ve çatlamayı gördüm aradan 3 gün geçti merak
edip tekrar baktım T çizgisi hiç yoktu .
bat yaklaştıkça kasik
Agrilarim arttı be akıntım var yeniden mi yumurtluyorum diye ovulasyon testi yaptım ili gündür koyulaşma başlamış böyle olanınız oldu mu hiç

İlk ovulasyonum böyleydi değerlendirdik

Eklentiler

• 79850B3D-9EE6-40F0-A82D-F682FADC3F1F.webp
    79850B3D-9EE6-40F0-A82D-F682FADC3F1F.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 38
Şimdi bat 8 gün var ovulasyon bu şekilde

Eklentiler

• 15AE1DB5-0A2C-49FF-BA2E-7ABC708431F3.webp
    15AE1DB5-0A2C-49FF-BA2E-7ABC708431F3.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 38
Ovulasyon yapmaya devam et dediler ama
Elimde kalmadı. Erken gebelik testi 6 gün öncesinden belli olanlar varmış ama güvenemedim ona da

Back