- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 23
- 46
aynen beyaz olur diye biliyorum bendeKuruma çizgisi kırmızı olmaz gibi bence yarın sabah tekrarlayın zaten varsa saniye de çıkıyor. Bırakıp gitmeyin bu seferAllah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen beyaz olur diye biliyorum bendeKuruma çizgisi kırmızı olmaz gibi bence yarın sabah tekrarlayın zaten varsa saniye de çıkıyor. Bırakıp gitmeyin bu seferAllah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
![]()
İnşallahaynen beyaz olur diye biliyorum bende
Kesinlikle kuruma çizgisi değil bu kalbini ferah tut canımCanimmmm evlendiğimiz günden beri yaklaşık 14-15 aydır falaninşallah olmuştur bu sefer daha önce hiç böyle olmadı. İnşallah hepimize teşekkür ederim
kuruma çizgisi böyle mi oluyor peki
Amiiin inşaAllah adetten önce belirtilerin neydi canımİnşallah kuzum benim hepimiz istediğimiz dilediğimiz sağlıklı sıhhatli evlatlara kavuşalım♥
İnşallah inşallahKesinlikle kuruma çizgisi değil bu kalbini ferah tut canım
Sabah testi yap daha koyu çıkar![]()
Hiçbir belirtim yoktu sadece adetim geciktiAmiiin inşaAllah adetten önce belirtilerin neydi canım![]()
Sıkışık şekilde tuvaletin gelince tekrar test yapsan olmaz mı yaa çok merak ettim bence orda bebiş el sallıyor Allah tamamına erdirsinHiçbir belirtim yoktu sadece adetim geciktibilmiyorum var mı gerçekten
O kadar güzelsiniz kiiiii o kadar güzelSıkışık şekilde tuvaletin gelince tekrar test yapsan olmaz mı yaa çok merak ettim bence orda bebiş el sallıyor Allah tamamına erdirsin ❤![]()
Ayyy bizler de hep belirti arıyoruz kendimizde ya ne güzel vardır da belki farketmemişindir yada gerçekten olmadı ama olsun rahat güzel bi hamilelik geçirirsin inşaAllah canımHiçbir belirtim yoktu sadece adetim geciktibilmiyorum var mı gerçekten
Aa bir test varsa ozaman hemen uyuO kadar güzelsiniz kiiiii o kadar güzelinşallah vardır. Sadece korkuyorum hem bir tane testim var elimde hem de şimdi yaparsam yarın her yer kapalı bir daha yapmak istesem yapamam ya negatif çıkarsa aklımda deli sorular
inşallah vardır inşallah hepimizin olur kimsenin kucağı boş kalmasın
Canım sen sabahı bekleO kadar güzelsiniz kiiiii o kadar güzelinşallah vardır. Sadece korkuyorum hem bir tane testim var elimde hem de şimdi yaparsam yarın her yer kapalı bir daha yapmak istesem yapamam ya negatif çıkarsa aklımda deli sorular
inşallah vardır inşallah hepimizin olur kimsenin kucağı boş kalmasın
İnşallah kuzucugum çok aminAyyy bizler de hep belirti arıyoruz kendimizde ya ne güzel vardır da belki farketmemişindir yada gerçekten olmadı ama olsun rahat güzel bi hamilelik geçirirsin inşaAllah canım![]()
İnşallah inşallah çokça amiiiinAa bir test varsa ozaman hemen uyusabah olsun da ilk idrarla yap inşallah görücez Allahın izniyle yavruyu
İnşallahCanım sen sabahı bekle
İlk idrar ile yap bence
İnşallah vardır canım bizde bekliyoruz sabahı hadii bakalım
Müjdeli haberi paylaş bizimle
Bencede hamilesinizdir ,belirtileriniz varmıKurban olurum ben sana inşallah kuzugum inşallahRabb'im hepimize nasip etsin bu duyguyu hiç kimsenin kucağı boş kalmasın aratmasın Rabbim ♥
Hamile olunca ovulasyonda pozitif gözükür diye biliyorum burda okuduklarım kadarıyla ümitlendrmek istemem amaŞimdi bat 8 gün var ovulasyon bu şekilde