• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ben de dayanamıyorum da yapsam üzüntülü uyuyacağım en azından bir gün bile olsa içimde bir şey var sanarak uyuyayım😔
Ben akşam yapmıştım 5 6 tane birden 😄 marka önemli bazı markalar pek göstermiyor bence tekrarla testini

Inşallah hamilesindir yap feda olsun testler ben 10 tane falan yaptım çift çizgi sevinmesi öyle oluyor hasret kalınca
Sonucumu sizinle paylaşacağım hepinize kucak dolusu sevgiler sunuyorum arkadaşlar sizi çok seviyorum. Bana o kadar çok moral verdiniz ki Allah sizden razı olsun. Zaten olmadıysa bile dönüp dolaşıp geleceğim kızlar yaa klomenden sonra çatlama ignesinde şununcu günündeyim derim😂😂😂 öpüyorum kocamaannnn hepinizi ♥️

Siz nasıl hamile kaldınız? Tavsiyeleriniz varmı?
Benim tüp bebek tedavisi dondurulmus emrio transferi uzun zorlu bir süreç oldu..Tavsiyem çok kreşe ama doğru bu stresten uzak ve sağlıklı gıdalar tüketin eğer tedavileyse ilaçları saati saatine kullanın kesinlikle ve hep olacakmı olmuycakmı diye odaklanmanın ona farklı şeyler düşünmeye çalışın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalalh o ol derse olur kurban olduğum Allah 🙇‍♀️

Benim tüp bebek tedavisi dondurulmus emrio transferi uzun zorlu bir süreç oldu..Tavsiyem çok kreşe ama doğru bu stresten uzak ve sağlıklı gıdalar tüketin eğer tedavileyse ilaçları saati saatine kullanın kesinlikle ve hep olacakmı olmuycakmı diye odaklanmanın ona farklı şeyler düşünmeye çalışın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalalh o ol derse olur kurban olduğum Allah 🙇‍♀️
Anladım saglıkla alın kucagınıza bahtida güzel olsun 🙃🤗

Kuruma çizgisi kırmızı olmaz gibi bence yarın sabah tekrarlayın zaten varsa saniye de çıkıyor. Bırakıp gitmeyin bu sefer🤭 Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲

Kuruma çizgisi kırmızı olmaz gibi bence yarın sabah tekrarlayın zaten varsa saniye de çıkıyor. Bırakıp gitmeyin bu sefer🤭 Allah saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲
Yok yok gitmem artık 😂😂 başında bekliycem. İnşallah kuzugum inşallah 😍

Hayırlı olsun bence de var adet de geçmiş hem gözünüz aydın olsun şimdiden bizlerede dua edin nasip olsun 🤲🏻😍

Canım benim bence de var 😘
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sabah testi yapınca resim at bende merak ettim
Ne zamandır istiyorsunuz
Canimmmm evlendiğimiz günden beri yaklaşık 14-15 aydır falan 🙏 inşallah olmuştur bu sefer daha önce hiç böyle olmadı. İnşallah hepimize teşekkür ederim 🤗 kuruma çizgisi böyle mi oluyor peki

Back