- 4 Kasım 2019
- 119
- 47
- 48
- Konu Sahibi Saricicek2020
-
Korunmadan iki ilişki oldu sadece ya 12 aralık ya 16 aralık ikisinden biri tuttu umarım negatife dönmez 2 testim var elimde sence ne zaman yapayımCanim benimde boyle cikiyordu yumurtlamanin 9.cu günü yapmaya baslamistim bende hatta 2 kezde kan verdim negatif çıktı sonra idrar testim koyulasinca yumurtlamanin 12.ci günü birdaha kan verdim pozitif cikti..
Slm canımKızlar bişey sorucam çift çizgiden sonra yerleşme kanaması yaşanır mı? yerleşme kanaması öğrendikten sonra olur mu yani
Selam çok teşekkürler testimi gördünüz mü adetim cumartesi veya pazar sizce ne zaman test yapayım 2 test var elimdeSlm canım
herkeste yerleşme kanaması olmaz cnm ayrıyetten hamile olup adet gören var benim cevremde de, arkadasım 4 aylığa kadar hamile olduğunu bilmeden normal adet kanaması gördü hemde günü gününe ama nadir durum bunlar
Adetine kac gün var cnmSelam çok teşekkürler testimi gördünüz mü adetim cumartesi veya pazar sizce ne zaman test yapayım 2 test var elimde
3 ya da 4 gün varAdetine kac gün var cnm
After erken gebelik testi tam adını hatırlamıyorumHangi marka test bu ?
After erken gebelik testi tam adını hatırlamıyorum
Öyle yapmıştım zaten ama adetim cumartesi veya pazar ne zaman yapayımCanım sabah ilk idrarla yapman daha doğru olur
Bence hamilelik var ama sabah idrarıyla yapsan daha net gözükebilir cnm3 ya da 4 gün var
İki testim var hangi günler yapmam daha mantıklı cuma cumartesi miBence hamilelik var ama sabah idrarıyla yapsan daha net gözükebilir cnm
Ya regl günü yap yada bir gün önce :)Öyle yapmıştım zaten ama adetim cumartesi veya pazar ne zaman yapayım
Birini adet günün yap diğerinide adetin 1-2 gün gecince bence birde sabah idrarıyla yap cnmİki testim var hangi günler yapmam daha mantıklı cuma cumartesi mi
Comfort erken gebelikte de ikinci çizgi çıktı daha belirgin ama silik ben de şimdi kan verdim siz kan değerlerini yorumlayabilir misiniz acaba dayanamadımYa regl günü yap yada bir gün önce :)
Dayanamadım comfortla yaptım hahaha yine silik çıktı ama belirgin kan verdim şimdiBirini adet günün yap diğerinide adetin 1-2 gün gecince bence birde sabah idrarıyla yap cnm
Hayırlısı olsun cnm yeni yeni hamilesinnnDayanamadım comfortla yaptım hahaha yine silik çıktı ama belirgin kan verdim şimdi
Çıktıııı son adet tarihim 30 kasım, adetime 3 veya 2 gün var 69,62 çıktı ne demek napıcam simdi ben hamile miyimHayırlısı olsun cnm yeni yeni hamilesinnnsonuç ne zaman çıkıcak
Çıktıııı son adet tarihim 30 kasım, adetime 3 veya 2 gün var 69,62 çıktı ne demek napıcam simdi ben hamile miyim
Ayy gerçekten mi inanamıtorum çok teşekkür ederim çok çokkkktabıkı hamılesın allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?