Gebelik testime bakar mısınız

Kızlar selam. 4 gün önce adet olmam gerekiyordu gecikti olmadım. Şüphelenip test aldım yaptım böyle silik bir çizgi çıktı. Ama pek güvenemiyorum buharlaşma muhabbetinden dolayı. Aynı zamanda hafif pembe bir kaç damla kanamam da oldu. Yarın kan vericem ama dayanamadım size de sormak geldi içimden.

Eklentiler

• D0622DA9-B6F1-45BB-8F08-A2784E406154.jpeg
    25,2 KB · Görüntüleme: 45
5 dakika içinde çıktıysa yüksek ihtimal gebesin canım bu testler güven vermiyo yanlış pozitif çok çıkartıyo ama bence hemen kan ver inşallah hamilesindir adet de olmamışsın bu iyiye işaret

5 dakika içinde çıktıysa yüksek ihtimal gebesin canım bu testler güven vermiyo yanlış pozitif çok çıkartıyo ama bence hemen kan ver inşallah hamilesindir adet de olmamışsın bu iyiye işaret
Kan verdim bugün maalesef değilmişim. İnşallah yakın zamanda diyelim. Adeti bekliyorum daha önce de bir düşüğüm var Rabbim cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Kan verdim bugün maalesef değilmişim. İnşallah yakın zamanda diyelim. Adeti bekliyorum daha önce de bir düşüğüm var Rabbim cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Amin inşallah hayırlısı olsun canım Adetin geçse bile erken gebelik testi al çünkü onlarda hata payı çok çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…