- 13 Eylül 2019
- 81
- 25
- 38
- 46
- Konu Sahibi Saricicek2020
Evetttt hamilesinn cnmÇıktıııı son adet tarihim 30 kasım, adetime 3 veya 2 gün var 69,62 çıktı ne demek napıcam simdi ben hamile miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetttt hamilesinn cnmÇıktıııı son adet tarihim 30 kasım, adetime 3 veya 2 gün var 69,62 çıktı ne demek napıcam simdi ben hamile miyim
Çok teşekkür ederimmEvetttt hamilesinn cnm
Aminnn inşallahKızlarrr rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah sağlıkla
Hayırlı olsun kuzum sağ salamet inşallahÇıktıııı son adet tarihim 30 kasım, adetime 3 veya 2 gün var 69,62 çıktı ne demek napıcam simdi ben hamile miyim
İnşallah çok teşekkür ederim çook cumartesi tekrar kan testi yaptırıcam %60 artması gerekiyomuş değil miHayırlı olsun kuzum sağ salamet inşallahDeğerin gayet iyi adet gününden önce bile :)
Aynen ama stres yapma :)İnşallah çok teşekkür ederim çook cumartesi tekrar kan testi yaptırıcam %60 artması gerekiyomuş değil mi
tamamdır teşekkürler :))Aynen ama stres yapma :)
5 dakika içinde çıktıysa yüksek ihtimal gebesin canım bu testler güven vermiyo yanlış pozitif çok çıkartıyo ama bence hemen kan ver inşallah hamilesindir adet de olmamışsın bu iyiye işaretKızlar selam. 4 gün önce adet olmam gerekiyordu gecikti olmadım. Şüphelenip test aldım yaptım böyle silik bir çizgi çıktı. Ama pek güvenemiyorum buharlaşma muhabbetinden dolayı. Aynı zamanda hafif pembe bir kaç damla kanamam da oldu. Yarın kan vericem ama dayanamadım size de sormak geldi içimden.
Kan verdim bugün maalesef değilmişim. İnşallah yakın zamanda diyelim. Adeti bekliyorum5 dakika içinde çıktıysa yüksek ihtimal gebesin canım bu testler güven vermiyo yanlış pozitif çok çıkartıyo ama bence hemen kan ver inşallah hamilesindir adet de olmamışsın bu iyiye işaret
Amin inşallah hayırlısı olsun canımKan verdim bugün maalesef değilmişim. İnşallah yakın zamanda diyelim. Adeti bekliyorumdaha önce de bir düşüğüm var Rabbim cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
![]()