- Konu Sahibi kullaniciadimne
-
Cok sagol canm benm atarim evet aynem öyle burasi bir garip.... birde tatiller vardi yeni yeni aciliO doktorlarInsallah canim icini rahat tut benim bacimda almanyada randevu almak turkiyeye gore zor ve farkli oda soyluyodu sen at buraya beraber bakalim kendine iyi bak
Olsun gùlùm koyulasir insaallah Rabbim in izniyle. Normaldede adet gectikten 5-6 gun sonra yapmak gerekir zaten testleride dayanamiyoruz iste.Insallah simdi yaptm ama hala kontrol cizgisi ile ayni koyulukta degiller.... düsükten sonra korkar oldm insallah normal ierliyordur hamileligim....resim atiyorum son iki test simdi yapildi bugün adet günüm normalde
Cok sagol canm insallah Rabbim hayirlisini versin sizleri haberdar ederim Allah isteyen herkese nasip etsinOlsun gùlùm koyulasir insaallah Rabbim in izniyle. Normaldede adet gectikten 5-6 gun sonra yapmak gerekir zaten testleride dayanamiyoruz iste.dua ederim ben sana, uzulme sakin ol sen.
Hayirli haberlerini beklerim. Selam ve dua ile...Cok sagol canm insallah Rabbim hayirlisini versin sizleri haberdar ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Allah razi olsn canm benm ❤Hayirli haberlerini beklerim. Selam ve dua ile...❣
Normal kaset test yapıyorum al bi marka hiç çizgi yok. Bata 2 gün kaldı gebelik olsaydı kaset testte çıkardı sanırımNe yaptin canim testi tekrarladinmi merak ettim, aslinda cok erken bakinca kafa daha cok karisiyo regli bigun bile gecse o kadar net cikiyoki hemde aninda oyle bes ondakka felan beklemeden boyle beklemek daha zor
Erken gebelik testini 4 gün önce yaptım gebelik olsaydı bugün normal testte görmem gerekirdi artık değil miNe yaptin canim testi tekrarladinmi merak ettim, aslinda cok erken bakinca kafa daha cok karisiyo regli bigun bile gecse o kadar net cikiyoki hemde aninda oyle bes ondakka felan beklemeden boyle beklemek daha zor
Canim cikardi diye dusunuyorum ama grc dollenem oluyorya bazisinda genede gunun gecsin tekrar yap testiNormal kaset test yapıyorum al bi marka hiç çizgi yok. Bata 2 gün kaldı gebelik olsaydı kaset testte çıkardı sanırım
Ben gunum gectigini anlayinca test yapmistim ama bazisinda erkende cikiyor gunun gecince tekrarla canim testiErken gebelik testini 4 gün önce yaptım gebelik olsaydı bugün normal testte görmem gerekirdi artık değil mi
Ovulasyon testi yaptıysan gününü bilirsin ama yapmadiysan geç yumurtlama olduysa umut varErken gebelik testini 4 gün önce yaptım gebelik olsaydı bugün normal testte görmem gerekirdi artık değil mi
Bende prodoctor yaptım hepsi silik çıktı diyebilirim ama kaset testte çıkmadı al bı negatif ve 7 gün var adeteErken gebelik testini 4 gün önce yaptım gebelik olsaydı bugün normal testte görmem gerekirdi artık değil mi
Benimde bat 9 Ocak bende iki gün öne yaptım bende de silik bi çizgi oldu ilk ama pembe değildi sonradan baktığımda pembeleşmiş inşallah hamilesindirEki Görüntüle 2752199
Selam kızlar. Bat 8ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım 5dakika içinde çok silik pembe çizgi belirdi. Testin plastik ekranından net görünmediği için içini de açtım. fotoğrafta çok net çıkmadı ama sizce pozitif mi? bu kadar silik çizgi görüp hamiş olan var mı?
Maalesef regl oldumBenimde bat 9 Ocak bende iki gün öne yaptım bende de silik bi çizgi oldu ilk ama pembe değildi sonradan baktığımda pembeleşmiş inşallah hamilesindirbenim ilk gebeliğimde adet bir gün gecikmiş ve çok net ikinci çizgi çıkmıştı ama maalesef bebeği kaybettik hamile kalmak için sabırsızlanıyorum Rabbim hepmize nasip etsin inşallah bu da iki gün önce yaptığım test
ben her gün umutla al bi yaptım 7sinde regl oldum maalesef, hiç testlere para döküp umutla beklemeyin sonu negatif olunca insan üzülüyor. ben artık regl öncesi test yapmayacağımBende prodoctor yaptım hepsi silik çıktı diyebilirim ama kaset testte çıkmadı al bı negatif ve 7 gün var adete
Kurumadan ki halinin resmi olsaydı bundaki çizgi kuruma gibi duruyorBenimde bat 9 Ocak bende iki gün öne yaptım bende de silik bi çizgi oldu ilk ama pembe değildi sonradan baktığımda pembeleşmiş inşallah hamilesindirbenim ilk gebeliğimde adet bir gün gecikmiş ve çok net ikinci çizgi çıkmıştı ama maalesef bebeği kaybettik hamile kalmak için sabırsızlanıyorum Rabbim hepmize nasip etsin inşallah bu da iki gün önce yaptığım test
Simdi yaptım yine silik prodoctor ama koyulaşma yok muhtemel test bozukben her gün umutla al bi yaptım 7sinde regl oldum maalesef, hiç testlere para döküp umutla beklemeyin sonu negatif olunca insan üzülüyor. ben artık regl öncesi test yapmayacağım
Anladım, neyse hayırlısı bakalım bugünde olmazsam 2. 3 gün daha bekleyip tekrarlıcam nasipKurumadan ki halinin resmi olsaydı bundaki çizgi kuruma gibi duruyor
Olabilir canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay olmadıysa birdahaki aya olur Allah ım izniyle öyle düşünelim stres etkiliyorMaalesef regl oldumçok koyu kahve ve pıhtılı hiç böyle olmazdı muhtemelen kimyasal gebelikti
Katılıyorumben her gün umutla al bi yaptım 7sinde regl oldum maalesef, hiç testlere para döküp umutla beklemeyin sonu negatif olunca insan üzülüyor. ben artık regl öncesi test yapmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?