Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim icini rahat tut benim bacimda almanyada randevu almak turkiyeye gore zor ve farkli oda soyluyodu sen at buraya beraber bakalim kendine iyi bak
Cok sagol canm benm atarim evet aynem öyle burasi bir garip.... birde tatiller vardi yeni yeni aciliO doktorlar

Insallah simdi yaptm ama hala kontrol cizgisi ile ayni koyulukta degiller.... düsükten sonra korkar oldm insallah normal ierliyordur hamileligim....resim atiyorum son iki test simdi yapildi bugün adet günüm normalde
Olsun gùlùm koyulasir insaallah Rabbim in izniyle. Normaldede adet gectikten 5-6 gun sonra yapmak gerekir zaten testleride dayanamiyoruz iste.dua ederim ben sana, uzulme sakin ol sen.

Olsun gùlùm koyulasir insaallah Rabbim in izniyle. Normaldede adet gectikten 5-6 gun sonra yapmak gerekir zaten testleride dayanamiyoruz iste.dua ederim ben sana, uzulme sakin ol sen.
Cok sagol canm insallah Rabbim hayirlisini versin sizleri haberdar ederim Allah isteyen herkese nasip etsin

Ne yaptin canim testi tekrarladinmi merak ettim, aslinda cok erken bakinca kafa daha cok karisiyo regli bigun bile gecse o kadar net cikiyoki hemde aninda oyle bes ondakka felan beklemeden boyle beklemek daha zor
Normal kaset test yapıyorum al bi marka hiç çizgi yok. Bata 2 gün kaldı gebelik olsaydı kaset testte çıkardı sanırım

Ne yaptin canim testi tekrarladinmi merak ettim, aslinda cok erken bakinca kafa daha cok karisiyo regli bigun bile gecse o kadar net cikiyoki hemde aninda oyle bes ondakka felan beklemeden boyle beklemek daha zor
Erken gebelik testini 4 gün önce yaptım gebelik olsaydı bugün normal testte görmem gerekirdi artık değil mi

Benimde bat 9 Ocak bende iki gün öne yaptım bende de silik bi çizgi oldu ilk ama pembe değildi sonradan baktığımda pembeleşmiş inşallah hamilesindir benim ilk gebeliğimde adet bir gün gecikmiş ve çok net ikinci çizgi çıkmıştı ama maalesef bebeği kaybettik hamile kalmak için sabırsızlanıyorum Rabbim hepmize nasip etsin inşallah bu da iki gün önce yaptığım test

Eklentiler

• AC678CE8-9D36-4848-A042-814099AA1971.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 306
Maalesef regl oldum çok koyu kahve ve pıhtılı hiç böyle olmazdı muhtemelen kimyasal gebelikti

Bende prodoctor yaptım hepsi silik çıktı diyebilirim ama kaset testte çıkmadı al bı negatif ve 7 gün var adete
ben her gün umutla al bi yaptım 7sinde regl oldum maalesef, hiç testlere para döküp umutla beklemeyin sonu negatif olunca insan üzülüyor. ben artık regl öncesi test yapmayacağım

Kurumadan ki halinin resmi olsaydı bundaki çizgi kuruma gibi duruyor

Kızlar adetime 2 gün var. Aralık ayında ovulasyon testi ile pik olan gün ve ertesi günleri değerlendirdik. Dün yaptığım ovulasyon testi t çizgisi baya koyu çıkmıştı. Bugün sabah gebelik testi yaptım. Ilk beş dakikadaki sonuç fotoğraftaki gibi. Çizgi belli oluyor. Pazartesi günü hastaneye gidicem inşallah. Sizce hamilemiyim.

Eklentiler

• 20210109_082644.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 269
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…