- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
- Konu Sahibi kullaniciadimne
-
Kız 2 ay olduysa daha korkmak için çok erken2aydır, yaşım 30 yeni evliyiz doktora da hiç gitmedim negatif de olsa sonucu gidip görünmek istiyorum şimdiye kadar herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım
İnşallahKız 2 ay olduysa daha korkmak için çok erkeninşallah bebiş var ama endişelenme
Sanırım aynı durumdayız 31 aralıkta test yaptım silik çizgi gördüm aradan 4 saat geçti telrarladım yine silik çizgi.zEvde başka test yok sokağa çıkmak yasak elim kolum bağlı kafamda milyon soruyla yarını bekliyorum.Güzel haberler alırız inşAllahEki Görüntüle 2752199
Selam kızlar. Bat 8ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım 5dakika içinde çok silik pembe çizgi belirdi. Testin plastik ekranından net görünmediği için içini de açtım. fotoğrafta çok net çıkmadı ama sizce pozitif mi? bu kadar silik çizgi görüp hamiş olan var mı?
İnşallah eşim bugün nöbetçi eczaneden al bi gebelik testi almış onu yaptım ama çizgi çıkmadı bata 5 gün varSanırım aynı durumdayız 31 aralıkta test yaptım silik çizgi gördüm aradan 4 saat geçti telrarladım yine silik çizgi.zEvde başka test yok sokağa çıkmak yasak elim kolum bağlı kafamda milyon soruyla yarını bekliyorum.Güzel haberler alırız inşAllah
Eki Görüntüle 2752199
Selam kızlar. Bat 8ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım 5dakika içinde çok silik pembe çizgi belirdi. Testin plastik ekranından net görünmediği için içini de açtım. fotoğrafta çok net çıkmadı ama sizce pozitif mi? bu kadar silik çizgi görüp hamiş olan var mı?
Eki Görüntüle 2752199
Selam kızlar. Bat 8ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım 5dakika içinde çok silik pembe çizgi belirdi. Testin plastik ekranından net görünmediği için içini de açtım. fotoğrafta çok net çıkmadı ama sizce pozitif mi? bu kadar
Erken gebelik testi miydi
Sonuç ne oldu merak ettim bende prodoctor sipariş ettm internettenİnşallah eşim bugün nöbetçi eczaneden al bi gebelik testi almış onu yaptım ama çizgi çıkmadı bata 5 gün varErken gebelik testi olmadığı için ya da dün yaptığım test sonucu hatalı her gün tekrarlıcam bata kadar bakalım inşallah hayırlısı olur
Bu sabah normal kaset test yaptım negatif muhtemelen erken test hatalı sonuç verdi her testte umut gidiyor bat ve gecikme beklemeye karar verdim tekrar yapmak içinSonuç ne oldu merak ettim bende prodoctor sipariş ettm internetten
Hmm hayırlısı olsun bı kaç marka daha sipariş etmiştim hepsi pozitif çıkarsa umutlanirim artkBu sabah normal kaset test yaptım negatif muhtemelen erken test hatalı sonuç verdi her testte umut gidiyor bat ve gecikme beklemeye karar verdim tekrar yapmak için
Canm peki senin 2. Cizgi kontrol cizgisi ile ayni koyuluktamiydi? Testi yaptm bende yarin bat ama ayni koyulukta degil 2 cizgide ikinci cizgi daha acikBen de boyle bi çizgiyle öğrenmiştim hayırlı olsun
Aynı testi iki gün sonra tekrar yaparsanız koyulaştığını görebilirsiniz
Bunlar adetten 1 gun sonra cok koyulasir bnceCanm peki senin 2. Cizgi kontrol cizgisi ile ayni koyuluktamiydi? Testi yaptm bende yarin bat ama ayni koyulukta degil 2 cizgide ikinci cizgi daha acik
Ne yaptin canim testi tekrarladinmi merak ettim, aslinda cok erken bakinca kafa daha cok karisiyo regli bigun bile gecse o kadar net cikiyoki hemde aninda oyle bes ondakka felan beklemeden boyle beklemek daha zorEki Görüntüle 2752199
Insallah simdi yaptm ama hala kontrol cizgisi ile ayni koyulukta degiller.... düsükten sonra korkar oldm insallah normal ierliyordur hamileligim....resim atiyorum son iki test simdi yapildi bugün adet günüm normaldeBunlar adetten 1 gun sonra cok koyulasir bnce
Canim bunlarda cizgi cikmis zaten hemde regli gunun gelmis kan testu versen saglik ocagina iyi olur degeri gorup ilerlemeyi takp edrrsinInsallah simdi yaptm ama hala kontrol cizgisi ile ayni koyulukta degiller.... düsükten sonra korkar oldm insallah normal ierliyordur hamileligim....resim atiyorum son iki test simdi yapildi bugün adet günüm normalde
Veremiyorum burda öyle bisey yok kan almiyolar adet gecikiyosa test positifse randevu alip gidiyosun doktora bakiyolar vajinsl ultrasyonls okadar doktorum izinli bu hafta haftaya giderim veya ondan sonraki hafta genelde gec cagiriyolar birseyler görebilmek icin o yüzden catliOrum endiseliyimCanim bunlarda cizgi cikmis zaten hemde regli gunun gelmis kan testu versen saglik ocagina iyi olur degeri gorup ilerlemeyi takp edrrsin
Ben reglinin geciktigini farkedince ikinci gun yapmistim test cok belirgin kipkirmizi cikmisti yani sana gore yarindan sonra, ozaman canim hergun yap bakalim koyulasmasina yurtdisindamsnVeremiyorum burda öyle bisey yok kan almiyolar adet gecikiyosa test positifse randevu alip gidiyosun doktora bakiyolar vajinsl ultrasyonls okadar doktorum izinli bu hafta haftaya giderim veya ondan sonraki hafta genelde gec cagiriyolar birseyler görebilmek icin o yüzden catliOrum endiseliyim
Evet yurtdisindayim. Yarin yapiyim bakalm insallah ayni koyuluga gelir...Ben reglinin geciktigini farkedince ikinci gun yapmistim test cok belirgin kipkirmizi cikmisti yani sana gore yarindan sonra, ozaman canim hergun yap bakalim koyulasmasina yurtdisindamsn
Insallah canim icini rahat tut benim bacimda almanyada randevu almak turkiyeye gore zor ve farkli oda soyluyodu sen at buraya beraber bakalim kendine iyi bakEvet yurtdisindayim. Yarin yapiyim bakalm insallah ayni koyuluga gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?