Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kullaniciadimne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
113
98
48

Selam kızlar. Bat 8ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım 5dakika içinde çok silik pembe çizgi belirdi. Testin plastik ekranından net görünmediği için içini de açtım. fotoğrafta çok net çıkmadı ama sizce pozitif mi? bu kadar silik çizgi görüp hamiş olan var mı?

Eklentiler

• 0349A380-7E66-4DD6-A390-4F46D4521341.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 1.123
Ben de gördüm silik bir çizgi. Çok erken yapmışsınız ama. Batı bekleyip normal testi deneyin bir de. Sonuca göre kan verirsiniz.

Ben de boyle bi çizgiyle öğrenmiştim hayırlı olsun
Aynı testi iki gün sonra tekrar yaparsanız koyulaştığını görebilirsiniz

Ben de boyle bi çizgiyle öğrenmiştim hayırlı olsun
Aynı testi iki gün sonra tekrar yaparsanız koyulaştığını görebilirsiniz
Yaa umut var öyleyse. sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi İnşallah yanlış değildir test, pazartesi tekrarlayacağım tekrar çizgi çıkarsa kan vermeye giderim

Yaa umut var öyleyse. sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi İnşallah yanlış değildir test, pazartesi tekrarlayacağım tekrar çizgi çıkarsa kan vermeye giderim
Ilk 10 dakikada çıktıysa yanlış değildir var inşallah benim testimdeki çizgiyi benden başka kimse görmemişti seninki fotoğrafta bile gayet belli

maalesef yok nöbetçi eczaneye gönderirim olmadı eşimi. bu testi alırken 5 10 tane de kaset test de al demiştim ama yokmuş eczanede bu marka hariç. meraktan nasıl beklerim pzt gününü bilmiyorum
Zaman çok zor geçiyor bilirim. Negatif çıksa erken mi yaptım acaba diye tekrar tekrar test yapıyoruz, pozirif çıkınca doğru mu ki diye yine defalarca test yapıyoruz.
Ben olsam bu akşam acile gidip kan verirdim dayanamazdım

yalnız olmadığımı bilmek güzel aslında ya testte sorun varsa diye farklı marka bi test daha yapıp öyle gitmek istiyorum umutlanıp negatif sonuç elde edersem çok üzülürüm hala sevinemiyorum net olmadığı için çünkü anne olamama korkusu var bende kendimi bildim bileli.

Malesef öyle ya çok çok iyi anlıyorum. Ben de sadece benim görebildiğim testte acaba gerçekten yok mu acaba ben mi uyduruyorum diye kafayı yiyecek noktaya gelmiştim. Eşimi yollayıp test aldırdım ertesi sabah tekrar yapıcam diye gece uyuyamamıştım.
Ne zamandır deniyorsunuz?

2aydır, yaşım 30 yeni evliyiz doktora da hiç gitmedim negatif de olsa sonucu gidip görünmek istiyorum şimdiye kadar herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…