Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız Awox çok heyecanlıyım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SayeBalaban

Güzel günler göreceğiz güneşli günler 🍀🤲🏻
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
584
228
18
Kızlar selam !
5nci yılımız bir kaybım var öncesinde
Geçen ay 8 şubat adet gördüm , döngüm yok aslında pcosum geç oluyorum ama son 2 aydır tedavi oluyorum düzenli oldum
17 ve 23 şubatta korunmasız ilişki oldu dün çok fazla göğüs sızlamam oldu ve kasıklarıma belden vuran bir ağrım var ama adet ağrısı gibi değil bu farklı kızlar neredeyse hamile olduğuma emin gibiyim his olarak
Şunu merak ediyorum ne zaman kana ne zaman idrara düşüyor ?
Awox test yaptım ilk 10 dakikada belirgin birşey çıkmadı ama çıplak gözle bakınca çok ince de olsa bir çizgi var gibi efekt uygulayınca da incecik te olsa görünüyor lütfen yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20250308_125037.webp
    21 KB · Görüntüleme: 95
  • 1741427204799.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 93
  • 1741426071658.webp
    70 KB · Görüntüleme: 91
İnce bir çizgi var ama güvenilir bir markamı bilmiyorum
Teşekkür ederim yorumunuz için forumda yalancı pozitif ve kuruma çizgisi çıkarmama konusunda hep bundan memnun kalmışlar
peki idrara ve kana ne zaman düşüyor hamilelik bilginiz var mı idrar için daha erken mi

Ben geçen ay 5li almıştım. Yada önceki ay tam hatırlamıyorum. Kuruma çizgisi dahi çıkarmamıştı. Güvenilir bi test yarın sabah ilk idrarla tekrar dene

Ben geçen ay 5li almıştım. Yada önceki ay tam hatırlamıyorum. Kuruma çizgisi dahi çıkarmamıştı. Güvenilir bi test yarın sabah ilk idrarla tekrar dene
İnşallah biraz bekleyip deneyeceğim sizce var mı test hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Gölge gibi görüyorum. Benimkilerde asla yoktu bembeyazdı. Ama dediğim gibi sabah ilk idrarla tekrarla ona göre kan verirsin ama var gibi
Teşekkür ederim bunu da sabah ilk idrarımla yaptım ama sanırım çok erken , yumurtlama takip etmedim ama 23 şubattaki ilişkimden önce yoğun beyaz akıntım vardı o olduysa 15 günde idrara geçer mi çok tecrübesizim

Benim değerim 6 küsürken awoxla baya belli bir çizgiydi çok güvenilir deniyor bu teste siz yarın sabah ilk idrarla yapın bence daha net olur varsa

Benim değerim 6 küsürken awoxla baya belli bir çizgiydi çok güvenilir deniyor bu teste siz yarın sabah ilk idrarla yapın bence daha net olur varsa
Teşekkür ederim bebeğiniz güzelce kucağınıza alın inşallah
Bugünki de sabah ilk idrarımdı şunu da biliyorum olmasaydı asla o belirsiz de olsa çizgi görünmezdi awoxta ama erken mi yaptım testi acaba

Çok teşekkür ederim sizce erken mi test için ilişki günlerimi yazmıştım
Merhaba hayırlı olsun inşallah sonuç pozitiftir ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bence test için erken değil 14 gün geçmiş ve evet awox markanın güvenilir olduğunu okudum bende.. yarın değil de 2 3 gün geçtikten sonra tekrar test yapsanız daha net çıkabilir bence hem daha adetinize var sanırım

Yaa çok sağolun dediğiniz gibi yapacağım inşallah benimledir ve sağlıklı devam eder

Beklemekte fayda var erken öğrenince de birşey yapamıyorsun zaman geçmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…