- 28 Mayıs 2024
- 584
- 228
- 18
- Konu Sahibi SayeBalaban
-
Teşekkür ederim yorumunuz içinİnce bir çizgi var ama güvenilir bir markamı bilmiyorum
Teşekkür ederim inşallah öyledir bu güzel habere o kadar ihtiyacım var kiVar gibi gördüm ben
Ben geçen ay 5li almıştım. Yada önceki ay tam hatırlamıyorum. Kuruma çizgisi dahi çıkarmamıştı. Güvenilir bi test yarın sabah ilk idrarla tekrar deneTeşekkür ederim yorumunuz içinforumda yalancı pozitif ve kuruma çizgisi çıkarmama konusunda hep bundan memnun kalmışlar
peki idrara ve kana ne zaman düşüyor hamilelik bilginiz var mı idrar için daha erken mi
İnşallah biraz bekleyip deneyeceğim sizce var mı test hakkında ne düşünüyorsunuz ?Ben geçen ay 5li almıştım. Yada önceki ay tam hatırlamıyorum. Kuruma çizgisi dahi çıkarmamıştı. Güvenilir bi test yarın sabah ilk idrarla tekrar dene
Gölge gibi görüyorum. Benimkilerde asla yoktu bembeyazdı. Ama dediğim gibi sabah ilk idrarla tekrarla ona göre kan verirsin ama var gibiİnşallah biraz bekleyip deneyeceğim sizce var mı test hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Teşekkür ederim bunu da sabah ilk idrarımla yaptım ama sanırım çok erken , yumurtlama takip etmedim ama 23 şubattaki ilişkimden önce yoğun beyaz akıntım vardı o olduysa 15 günde idrara geçer mi çok tecrübesizimGölge gibi görüyorum. Benimkilerde asla yoktu bembeyazdı. Ama dediğim gibi sabah ilk idrarla tekrarla ona göre kan verirsin ama var gibi
Teşekkür ederim bebeğiniz güzelce kucağınıza alın inşallahBenim değerim 6 küsürken awoxla baya belli bir çizgiydi çok güvenilir deniyor bu teste siz yarın sabah ilk idrarla yapın bence daha net olur varsa
Çok teşekkür ederim sizce erken mi test için ilişki günlerimi yazmıştımawox güvenilir bir marka testi tekrarlamanız da fayda var gölge gözüküyor
Merhaba hayırlı olsun inşallah sonuç pozitiftir ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bence test için erken değil 14 gün geçmiş ve evet awox markanın güvenilir olduğunu okudum bende.. yarın değil de 2 3 gün geçtikten sonra tekrar test yapsanız daha net çıkabilir bence hem daha adetinize var sanırımÇok teşekkür ederim sizce erken mi test için ilişki günlerimi yazmıştım
Yaa çok sağolun dediğiniz gibi yapacağımMerhaba hayırlı olsun inşallah sonuç pozitiftir ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bence test için erken değil 14 gün geçmiş ve evet awox markanın güvenilir olduğunu okudum bende.. yarın değil de 2 3 gün geçtikten sonra tekrar test yapsanız daha net çıkabilir bence hem daha adetinize var sanırım
Beklemekte fayda var erken öğrenince de birşey yapamıyorsun zaman geçmiyor:)Teşekkür ederim bebeğiniz güzelce kucağınıza alın inşallah
Bugünki de sabah ilk idrarımdı şunu da biliyorum olmasaydı asla o belirsiz de olsa çizgi görünmezdi awoxta ama erken mi yaptım testi acaba
Evet öyle , tabii insan tam olarak netleşsin de istiyorBeklemekte fayda var erken öğrenince de birşey yapamıyorsun zaman geçmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?