GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ ACİL

Sugibiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
30
4
Merhaba, bata 5 gün var. Sabah ilk idrarla yapamadım testi gün içindeki idrarla yaptım. Gebelik belirtilerinden yaşadıklarım var, daha oncede gebelik testi yaptım ama hiç silik dahi görmemiştim. Şimdi sanki detaylı bakınca işaretlediğim yerde silik çizgi var? Yada ben öyle görüyorum. Gören var mı başka aranızda?

Eklentiler

• IMG_1997.png
    IMG_1997.png
    420 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_1996.png
    IMG_1996.png
    256,3 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba, bata 5 gün var. Sabah ilk idrarla yapamadım testi gün içindeki idrarla yaptım. Gebelik belirtilerinden yaşadıklarım var, daha oncede gebelik testi yaptım ama hiç silik dahi görmemiştim. Şimdi sanki detaylı bakınca işaretlediğim yerde silik çizgi var? Yada ben öyle görüyorum. Gören var mı başka aranızda?
Hemen mi böyle oldu kuruma çizgisi olabilir mi

Maalesef ki yüklediğiniz görseldeki ikinci çizgiyi göremedim işaretlemişsiniz ama orada da yani seçemedim siz gözle görüyorsanız bazen telefon ışığında çıkmayabiliyor yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz

Evet günleri takip ettik değerlendirdik. Hsg çekildim bu ay. İki tüpümde açık. Yaşımızda geç herhangi bi sağlık problemimizde yok her şeyimize bakıldı. 9 aydır deniyoruz. Telefonda görünmemiş olabilir çıplak gözle çok hafif görüyorum, 2 gün öncede testi yaptım daha silik bi şekilde görmüstüm bugün bi tık daha net gördüm. Hayırlısı hakkımızda

Evet günleri takip ettik değerlendirdik. Hsg çekildim bu ay. İki tüpümde açık. Yaşımızda geç herhangi bi sağlık problemimizde yok her şeyimize bakıldı. 9 aydır deniyoruz. Telefonda görünmemiş olabilir çıplak gözle çok hafif görüyorum, 2 gün öncede testi yaptım daha silik bi şekilde görmüstüm bugün bi tık daha net gördüm. Hayırlısı hakkımızda
Tabii ki hayırlısı olsun canım peki ne zaman yumurtan çatladı

Bana var gibi geldi ama cidden çok belli olmuyor tekrar test yaptınız mı

geçen sene aynı şekilde bendede çıktı aşırı aşırı silikti kaset teste çizgi bile çıkmadı ama bu şekil olan testte aynısıydı resmen sızınkının gittim kan verdim ve sonuç 3 haftalık hamıleydım hatta 3 bile değil 2 -2 bucuk falandı yarın bi kan verseniz iyi olur

geçen sene aynı şekilde bendede çıktı aşırı aşırı silikti kaset teste çizgi bile çıkmadı ama bu şekil olan testte aynısıydı resmen sızınkının gittim kan verdim ve sonuç 3 haftalık hamıleydım hatta 3 bile değil 2 -2 bucuk falandı yarın bi kan verseniz iyi olur

Tesekkür ederim şu 9 aylık süreçte o kadar yoruldum o kadar yıprandım ki sanırım beta pozitif gelse bile inanamicam insAllah hamileyimdir çok tesekkür ederim

Bende seninle aynı durumu. Yaşıyorum sabah test yaptım birley yoktu akşam atacakken böyle gördüm benimki de prodoctor genelde bunlar kuruma çizgisi bile çıkartmaz

Eklentiler

• IMG_1089.jpeg
    IMG_1089.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 20
X