Ayy miniğim benim sağlıkla huzurla büyüsün inşallah benimde 6+0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy miniğim benim sağlıkla huzurla büyüsün inşallah benimde 6+0
Ultrason resmî var mı paylaşır mısın
Alttakinde hayalet çizgiyi gördüm sanki kaç dakika da çıktıMerhaba kızlar.şubatın 24 ü yumurtlama tarihimdi öncesi iki gün o gün ve sonraki üç gün ilişkiye girdik eşimle.ayın 29u kan testi verdim negatif çıktı.bugün days comfort erken test yaptım sanki hayali çizgi gördüm bi bakarmısınjz hamilelik varmı?Eki Görüntüle 3017102
Canım 15 dakika sonra falan çıktıAlttakinde hayalet çizgiyi gördüm sanki kaç dakika da çıktı
İlk 5 dakika da çıkarsa kesin sonuç veriyormuş o yüzden yarın ilk idrarınla tekrar yap bence Rabbim gönlüne göre versinCanım 15 dakika sonra falan çıktı
Amin canım inşallahİlk 5 dakika da çıkarsa kesin sonuç veriyormuş o yüzden yarın ilk idrarınla tekrar yap bence Rabbim gönlüne göre versin
Inşallah Allahim kucagimiza almayi nasip etsin Kalp atişlarini duydunuz mu?Ayy miniğim benim sağlıkla huzurla büyüsün inşallah benimde 6+0
5 haftalıkken gitmiştim kese vardı ama bebek daha oluşmamıştı. O yüzden duyamadik 10 Mart'ta tekrar gideceğim o zaman duyarız inşallahInşallah Allahim kucagimiza almayi nasip etsin Kalp atişlarini duydunuz mu?
Inşallah duyunca haber ver bende 8 Mart'ta gidicem bakalm5 haftalıkken gitmiştim kese vardı ama bebek daha oluşmamıştı. O yüzden duyamadik 10 Mart'ta tekrar gideceğim o zaman duyarız inşallah
Sende haber ver mutlakaInşallah duyunca haber ver bende 8 Mart'ta gidicem bakalm
Canim bu arada senin akintin var mi...benim hamile oldugumu ogrendigimden beri beyaz sari akintim var fitil kullandim sonra dr devam etme dedi ama hala akintim devam ediyorInşallah duyunca haber ver bende 8 Mart'ta gidicem bakalm
Evet bende de var akıntı ama normalmişCanim bu arada senin akintin var mi...benim hamile oldugumu ogrendigimden beri beyaz sari akintim var fitil kullandim sonra dr devam etme dedi ama hala akintim devam ediyor
Bende korktum bisey olmasn diye haftaya tekrar dr sorucam biraz icim rahatladiEvet bende de var akıntı ama normalmiş
Daha çok yeni bir gebelik gibiKızlar bi kaç yere daha yazdım ama testime bakabilir misiniz rica etsem 5 dk içinde bundan daha silikti 10 dakika olmadan böyle oldu
Canım benim çok teşekkür ederim cvbın için akşam üzeri erken gebelik testi yaptım predıctor markasıyla ikinci çizgi bundan daha net belli oldu sanırım geç döllenme yarın kan testiyle öğrenicem umarımDaha çok yeni bir gebelik gibi
Ayy evet belli olmuş hadi hayırlı olsunTest de bu şekilde 2 dk içerisinde çıktı