4 hafta 5 günlükmus ultrasonda görülmedi kese. Hcg 3187 çıktı. Yarın tekrar gidicemHayırlısı inşallah senin kan testi ne oldu?
Pazartesi randevun vardi diye söylemiştin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 hafta 5 günlükmus ultrasonda görülmedi kese. Hcg 3187 çıktı. Yarın tekrar gidicemHayırlısı inşallah senin kan testi ne oldu?
Pazartesi randevun vardi diye söylemiştin.
Hay maaşallah inşallah herşey yolunda gider❤4 hafta 5 günlükmus ultrasonda görülmedi kese. Hcg 3187 çıktı. Yarın tekrar gidicem
4 hafta 5 günlükmus ultrasonda görülmedi kese. Hcg 3187 çıktı. Yarın tekrar gidicem
Teşekkür ederim yüksek çıkması kötü bir şey değildir umarımdeğerin 4+5 e göre bayaa yüksek çıkmış ,
hayırlı olsun
Sizce erken gebelik testinde çıkmayıp hamile olabilir miyim reglime 4 gün kaldi.değerin 4+5 e göre bayaa yüksek çıkmış ,
hayırlı olsun
Teşekkür ederiiim seninde güzel haberlerini heyecanla bekliyorumHay maaşallah inşallah herşey yolunda gider❤
İnşallah bu süreçte de birbirimize rehber oluruz arkadaş oluruz.Teşekkür ederiiim seninde güzel haberlerini heyecanla bekliyorum
Şiskinlik kabızlık var mı benim ilk belirti bu sekildeydiSizce erken gebelik testinde çıkmayıp hamile olabilir miyim reglime 4 gün kaldi.
Yok büyük tuvaletime rahat çıkıyorum sadece şişkinlik var sanırım.Şiskinlik kabızlık var mı benim ilk belirti bu sekildeydi
Ayy inşallahİnşallah bu süreçte de birbirimize rehber oluruz arkadaş oluruz.
Ne zamandır korunmuyosunuz.Yok büyük tuvaletime rahat çıkıyorum sadece şişkinlik var sanırım.
Teşekkür ederim yüksek çıkması kötü bir şey değildir umarım
Sizce erken gebelik testinde çıkmayıp hamile olabilir miyim reglime 4 gün kaldi.
Amiin hepimiz hakkında inşallahkötü bir şey değil tabii , çogul gebelik olabilir , sadece
rabbım herşeyin hayırlısını versin
3 aydır korunmuyoruz.Yumurtlama günlerimi de izleyebileceğim uygulama indirdim ordan takip ediyorum.Ayy inşallah
Ne zamandır korunmuyosunuz.
Merhabalar adetim 23 gün ile 28 gün arasında ki 5 günde oluyor 26. Günde test yaptım regl olmadım ikinci çizgi bu şekilde silik çıktı sizce gebelik var mı?
Sonraki 2 günde yaptığım testler sanırım hamileyim kan testi sonucumu da paylaşacağım
Anladım biraz Sabra ihtiyacımız var sanırım bu süreçler çok sabırsızlandırıyor bizleri. En hayırlısı ne ise o olsun inşallah3 aydır korunmuyoruz.Yumurtlama günlerimi de izleyebileceğim uygulama indirdim ordan takip ediyorum.
Dün doktora gittim HCG 3187 çıktı. 4+5 gebelik mis kese henüz görülmediTestin silik çıkması normal çünkü erken test yapmışsın. Belirtiler hamile olduğjnı gösteriyor ama emin konulmak için erken test sonucu erken hamilelik günleri olabilmesiyle silik çıkmış olma seçeneği çok yüksek. Bir hafta geçtikten sonra adetin yaparsan daha net sonuç alıraın... Umarım güzel haberlerle gelirsin...
Aynen öyle reglim inşallah gecikir belki henüz hcg artmamıştır diye dua ediyorumAnladım biraz Sabra ihtiyacımız var sanırım bu süreçler çok sabırsızlandırıyor bizleri. En hayırlısı ne ise o olsun inşallah
İnşaallah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumAynen öyle reglim inşallah gecikir belki henüz hcg artmamıştır diye dua ediyorum
İnşallah bende senin canım. Yarın keseyi görürsün İnşallahhİnşaallah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum