- 29 Ekim 2013
- 88
- 52
- 38
- 34
- Konu Sahibi derindeniz84
çok sevindim.Allah tamamına erdrsn darısı başımıza:)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim.Allah tamamına erdrsnz darısı başımıza:)
sağ olasın.ben de pko var biraz zor ama Allah nasip ederse olur tabi.belirtin var mıydı bu arada
Yaa bana da seninki daha koyu ve belirgin gelmisti agliyorum resmen sevincten :)) ben pek umitlenmek istiyorum bende polikistik over vardi yumurtam da gelismemisti ama bilmiyorumm cok heyecanlandimm insallah bende hamileyimdirr insallahhh ama senin adina sevindimm ihmal etme doktoruna git sonuclari goster optum seniiiii :))))
sağ olasın.ben de pko var biraz zor ama Allah nasip ederse olur tabi.belirtin var mıydı bu arada
ayy sonucu mutlaka yaz ben hala deli gibi araştırıyorum acaba baska kımlerde bole cıkmıs nolmus dıyee lutfen sonucu buraya yaz. Hayırlısı ıse ınsallah hamılesındır canım :))
ayy sonucu mutlaka yaz ben hala deli gibi araştırıyorum acaba baska kımlerde bole cıkmıs nolmus dıyee lutfen sonucu buraya yaz. Hayırlısı ıse ınsallah hamılesındır canım :))
ay ınsallahh ama kalpten gıtcem sımdı onlıne hastane sıtesınden bakıcam test sonucuna elım ayagım tıtrıyo olmazsa uzulcem ama ya
üzülmeyin lütfen sonucu çok merak edıyorum lütfen banada yazın silinik çizgi risk yüksek anlamınamı gelir acaba inş öyledir yaaa offf (
hamıleyıımmmm sonuc 67.38 cnm
slm kızlar bende test yaptım gerçi daha adet günüme var daha ama daha önce yaptıgımda tek çizgi çıkmıştı şimdi ise çift gibi ama belli belirsiz ve kuruyunca sankı o iz kayboldu ama çok dikkatlı bakınca sankı hala duruyor gibi bilemedim acaba olma riski yüksekmi hemen test yaptırsammı yoksa adet günümümü beklesem
benimde 2 gün kala 60.19 çıktı.değerlerimiz yakın başka bir sayfada testini de gördüm bugün benimde aynısı çıktı zaten hemen kana koştum.inşallah ikiye katlar değerlerimiz:):
kızlar cok cok sılıkte olsa gıdın kan verın dogru sonucu ogrenın ıcınız rahatlar o ıdrar testlerıyle ugrasmayın onlar daha cok strese soktu benı valla:)ayrıca benım sılık cızgıyı esıme gosterdım cok sılık dedı var ama bellı belırsız baskasına gostersen belkı gormez dedı:)yanı sonuc pozıtıf olabılıyor kan verıınnnn
Canım ben aynı marka testı yaptım biraz önce gene silik çıltı gölge gibii offf senin testinin markası neydii ?
canım hamılesın bence cızgıyı yoksa hıc goremezdın ;=) benımkı oncomed 2 kere yapmıstım 2sınde de aynı sekılde cıktı