Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olacağına ihtimal vermiyorum üç sene boyunca negatifi göre göre
tarlusali iyice emin olmadan kullanmamalısın ya varsa sıkıntı ,ben bi gün oyle dusundum kizimda dedim gidip söktürücü alayim sonra eczanede bsy geldi icime test istiyorum dedim ciktim testi bi yaptim hamileyim

Neden kan vermiyorsunuz burda insanlarla itişiyorsunuz? Yani bunun bir sebebi olmalı. Herkes çok zaman negatif görüyor bu sitede. Yorulmuşsunuz belliki ama gidip garantiye almadanda tarlusal içilmez o nasıl bir doktormuş ki kan verdirmeden ilaç vermiş çok ilginç

Canım ben çalışıyorum öyle sürekli hastaneye gidemem üstelik evime yakın bir hastanede yok, pazartesi günü gittim muayene ve kan yapmadan direk ikinci kutu tarlusal yazıp gönderdi, bende bir nebze umut arıyorum insanlarla itismek gibi bi derdim yok

tarlusali iyice emin olmadan kullanmamalısın ya varsa sıkıntı ,ben bi gün oyle dusundum kizimda dedim gidip söktürücü alayim sonra eczanede bsy geldi icime test istiyorum dedim ciktim testi bi yaptim hamileyim
Inşallah banada nasip olur canım

Evet canım ne mauyene etti ne kan aldı direk tarlusal verdi bitince gittim yine aynı şekilde ikinciyi yazıp yolladı. Agrım var dedim bişey olmaz dedi
Çok saçma ya kan testi yapmadan söktürücü vermesi nasıl bir doktormus anlam veremedim.Canim bnce daha kullanma kan testi yaptırana kadar.Varsa gebelik bebeğe zarar verirsin.

Ama bebek varsa direkt zarar onun vicdanen rahatsızlığı sizi bir ömür mahfeder o nasıl doktormuş ya çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…