Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurrhanm

Evvela sabır...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
612
266
103
Kızlar merhaba, ben oki hastasiyim ve yaklaşık 3 yıldır evliyim. Bu ay adetim 10 gün geçince tarlusal kullandım fakat bittikten 14 gun sonra hâlâ hasta olmayınca doktora gittim. Doktor dün hiç test yapmadan ve muayene etmeden ikinci kutuya başlamamı söyledi. Bende her ihtimale karşı bir gebelik testi aldım çünkü yoğun akintim var 2 haftadır. Dun testi yaptım çooooook zor benden başka kimsenin goremeyecegi bir hayali çizgi gördüm ama test çizgisidir diye umursamayip kenara koydum. Sabah kalktım bir baktım ikinci çizgi çok net görünüyor. Resimde pek belli olmuyor ama elinize aldığınızda görebiliyorsunuz net olarak. Resimleri ekliyorum bakabilirmisiniz. Sizce geçersiz mi

Eklentiler

• 20200211_080852.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 258
  • 20200211_080806.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 249
  • 20200211_080723.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 253
  • 20200211_074336.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 249
  • 20200211_074332.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 247
  • 20200211_074309.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 216
Hakında hayırlısı ben bişey göremedim testin markası ne bende kaç defa çok umutlandım sonra adet olmuştum

O markayı hiç bilmiyorum canım inşallah vardır ama çok umutlanma kesin kan testi

İlk 5 dk içinde çıkmayanı dikkate almamak gerekiyor. burada çok silik örnekler gördüm ama bunda bir çizgi görünmüyor bence. Allah en kısa zamanda gönlünüze göre versinm

Işık kalitesi düşük olduğu için belli olmuyor ama net var silik çizgi

İlk 5 dk içinde çıkmayanı dikkate almamak gerekiyor. burada çok silik örnekler gördüm ama bunda bir çizgi görünmüyor bence. Allah en kısa zamanda gönlünüze göre versinm
Çizgiyi görüyorum onda sorun yok ama akşam yaptım testi sabah baktım vardı kuruma çizgisi olabilir diye umutlanamıyorum zaten

Aynı böyle 2 gebelik testinden 2 gün sonra adet oldum daha belirgindi hatta. Tabi herkeste aynı olacak demek değil en iyisi kan vermek. Buharlaşma çizgisi mi anlamak istiyorsanız 1-2 damla su damlatın çizgiye silinmiyorsa gerçektir

Olacağına ihtimal vermiyorum üç sene boyunca negatifi göre göre

onu allah bilir canım ,
daha çok yenilerde günü geçmişti bir konu sahıbının , trstleri negatif çıkyırodu ve 17 gündü sanırım pozitifi gördü ,
düşün adet olması gerekn günden 17 gün sonra ,

Şuan iş yerindeyim eve gidince deniyim canım ya yoksa bile inşallah adet olurum

Canım normalde daha net ama sonradan çıkması kafamı karıştırıyor inşallah vardır ya ikinci kutu tarlusal başladım
Adetin üzerinden geçtiyse daha net çıkması lazım ama yine de ben senin yerinde olsam kanda baktırırdım. Ben de elinin gölgesi olan resimde hafif bir çizgi gördüm.

Adetin üzerinden geçtiyse daha net çıkması lazım ama yine de ben senin yerinde olsam kanda baktırırdım. Ben de elinin gölgesi olan resimde hafif bir çizgi gördüm.
Gölge değil çizgi net ama sıkıntı olan saatler sonra görmem büyük ihtimalle kuruma cizgisi

Canım suyu nereye damlaticam anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…