Canım umutlanmak değilde ikinci kuyu tarlusal başladım varsa zarar görmesin istiyorumO markayı hiç bilmiyorum canım inşallah vardır ama çok umutlanma kesin kan testi
Çizgiyi görüyorum onda sorun yok ama akşam yaptım testi sabah baktım vardı kuruma çizgisi olabilir diye umutlanamıyorum zatenİlk 5 dk içinde çıkmayanı dikkate almamak gerekiyor.burada çok silik örnekler gördüm ama bunda bir çizgi görünmüyor bence. Allah en kısa zamanda gönlünüze göre versinm
Canım normalde daha net ama sonradan çıkması kafamı karıştırıyor inşallah vardır ya ikinci kutu tarlusal başladım4, resımde var gibi
bir kan ver istersen
Canım normalde daha net ama sonradan çıkması kafamı karıştırıyor inşallah vardır ya ikinci kutu tarlusal başladım
Olacağına ihtimal vermiyorum üç sene boyunca negatifi göre göreiyide neden başladın bari bir kan ver degerine baktır ,
Aynı böyle 2 gebelik testinden 2 gün sonra adet oldumKızlar merhaba, ben oki hastasiyim ve yaklaşık 3 yıldır evliyim. Bu ay adetim 10 gün geçince tarlusal kullandım fakat bittikten 14 gun sonra hâlâ hasta olmayınca doktora gittim. Doktor dün hiç test yapmadan ve muayene etmeden ikinci kutuya başlamamı söyledi. Bende her ihtimale karşı bir gebelik testi aldım çünkü yoğun akintim var 2 haftadır. Dun testi yaptım çooooook zor benden başka kimsenin goremeyecegi bir hayali çizgi gördüm ama test çizgisidir diye umursamayip kenara koydum. Sabah kalktım bir baktım ikinci çizgi çok net görünüyor. Resimde pek belli olmuyor ama elinize aldığınızda görebiliyorsunuz net olarak. Resimleri ekliyorum bakabilirmisiniz. Sizce geçersiz mi
Olacağına ihtimal vermiyorum üç sene boyunca negatifi göre göre
Şuan iş yerindeyim eve gidince deniyim canım ya yoksa bile inşallah adet olurumAynı böyle 2 gebelik testinden 2 gün sonra adet oldumdaha belirgindi hatta. Tabi herkeste aynı olacak demek değil en iyisi kan vermek. Buharlaşma çizgisi mi anlamak istiyorsanız 1-2 damla su damlatın çizgiye silinmiyorsa gerçektir
Inşallah bende öyle olurum canım ya yoksa bile adet olayım yeteronu allah bilir canım ,
daha çok yenilerde günü geçmişti bir konu sahıbının , trstleri negatif çıkyırodu ve 17 gündü sanırım pozitifi gördü ,
düşün adet olması gerekn günden 17 gün sonra ,
Adetin üzerinden geçtiyse daha net çıkması lazım ama yine de ben senin yerinde olsam kanda baktırırdım. Ben de elinin gölgesi olan resimde hafif bir çizgi gördüm.Canım normalde daha net ama sonradan çıkması kafamı karıştırıyor inşallah vardır ya ikinci kutu tarlusal başladım
Gölge değil çizgi net ama sıkıntı olan saatler sonra görmem büyük ihtimalle kuruma cizgisiAdetin üzerinden geçtiyse daha net çıkması lazım ama yine de ben senin yerinde olsam kanda baktırırdım. Ben de elinin gölgesi olan resimde hafif bir çizgi gördüm.
Canım suyu nereye damlaticam anlamadimAynı böyle 2 gebelik testinden 2 gün sonra adet oldumdaha belirgindi hatta. Tabi herkeste aynı olacak demek değil en iyisi kan vermek. Buharlaşma çizgisi mi anlamak istiyorsanız 1-2 damla su damlatın çizgiye silinmiyorsa gerçektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?