Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki ederimÇok agrım var adet olacak gibi ama olamıyorum, dua et canım benim için nolur![]()
Allah razı olsun canım inşallah sende sağlıkla evladını kucağına alırsınTabiki ederim❤❤
![]()
Amin inşallah canım Allah hepımızden razı olsunAllah razı olsun canım inşallah sende sağlıkla evladını kucağına alırsın![]()
Aynı durum bende de var canım klomen kullandım addt olmadım sonra geçen hafta kan negatif çıktı tarlusalverdi doktorum ama test yaptım bugün böyle cıktı
Sizin maşallah ben burdayım demiş :) sağlıkla ilerlesinBugun yaptım aceba gebelik kessin midir? Yarın kanda tekrar yapmayı düşünüyorum
Testi tekrarlayın ve kan verinAynı durum bende de var canım klomen kullandım addt olmadım sonra geçen hafta kan negatif çıktı tarlusalverdi doktorum ama test yaptım bugün böyle cıktı
Yarın vereceğim kan canım inşallah.Testi tekrarlayın ve kan verin ☺
Allah razı olsun :)Sizin maşallah ben burdayım demiş :) sağlıkla ilerlesin![]()
İnşallah güzel haberler alırsınızYarın vereceğim kan canım inşallah.
İlk 1 dakka içinde belirdi sonra 5 dakka içinde pembe olduCizgi var ama cok sonra ciktiysa gecerliliği gidiyor. Bi daha yapin koyulasackmi
İnşallah canım. Testte ilk dakka da mı çıkması önemliİnşallah güzel haberler alırsınız
İlk dakikalarda çıkınca daha doğru sonuç alınıyor bazen testler yanıltıyorİnşallah canım. Testte ilk dakka da mı çıkması önemli
Seninkini gormedim konu sahibininkini gordum.ama oyleyse sizdede vardir insallahİlk 1 dakka içinde belirdi sonra 5 dakka içinde pembe oldu
Böyle canım benimde. İnşallah canımSeninkini gormedim konu sahibininkini gordum.ama oyleyse sizdede vardir insallah