Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım gerçekten çok küçükmüş değerin ögrendigin deEki Görüntüle 2589573
Benm 2 dusügüm oldu.ilk testlerim benm boyleydi en erken olarak. Yani hemen ciktiysa var buyuk ihtimal. Hayirlisi olsun insallah.
tarlusali iyice emin olmadan kullanmamalısın ya varsa sıkıntı ,ben bi gün oyle dusundum kizimda dedim gidip söktürücü alayim sonra eczanede bsy geldi icime test istiyorum dedim ciktim testi bi yaptim hamileyimOlacağına ihtimal vermiyorum üç sene boyunca negatifi göre göre![]()
Canım doktor kan testi yapmadan mi verdi söktürücüyü?merak ettim.Resimde silik çizgi belli olmuyor ama bariz var, üzerine şu damlattim yinede kaybolmadı çizgi
Evet canım ne mauyene etti ne kan aldı direk tarlusal verdi bitince gittim yine aynı şekilde ikinciyi yazıp yolladı. Agrım var dedim bişey olmaz dediCanım doktor kan testi yapmadan mi verdi söktürücüyü?merak ettim.
Canım ben çalışıyorum öyle sürekli hastaneye gidemem üstelik evime yakın bir hastanede yok, pazartesi günü gittim muayene ve kan yapmadan direk ikinci kutu tarlusal yazıp gönderdi, bende bir nebze umut arıyorum insanlarla itismek gibi bi derdim yokNeden kan vermiyorsunuz burda insanlarla itişiyorsunuz? Yani bunun bir sebebi olmalı. Herkes çok zaman negatif görüyor bu sitede. Yorulmuşsunuz belliki ama gidip garantiye almadanda tarlusal içilmez o nasıl bir doktormuş ki kan verdirmeden ilaç vermiş çok ilginç
Inşallah banada nasip olur canımtarlusali iyice emin olmadan kullanmamalısın ya varsa sıkıntı ,ben bi gün oyle dusundum kizimda dedim gidip söktürücü alayim sonra eczanede bsy geldi icime test istiyorum dedim ciktim testi bi yaptim hamileyim
Sonra çıktı canım ama üzerine şu damlatin buharlaşma çizgisiyse gider dediler damlattim gitmediCizgi var ama cok sonra ciktiysa gecerliliği gidiyor. Bi daha yapin koyulasackmi
Silik çıkan clear pink negatif çıkan Vula markası canımCanım testinin markası neydi çok guvenme testlere en garanti kan vermek inşallah bebeğin seninledir
Iş yerinden izin alamıyorum canım hafta sonu acil de vericemben gördüm gibi hemen bi kan verin bence
Clearpink kullandım ben yokken hiç var gösterdiği olmadı umutlandırmak gibi olmasın ama bi kan verin benceMarkası clear pink
Vericem canım hafta sonu Allah razı olsunClearpink kullandım ben yokken hiç var gösterdiği olmadı umutlandırmak gibi olmasın ama bi kan verin bence
Sonra Vula aldım o negatifClearpink kullandım ben yokken hiç var gösterdiği olmadı umutlandırmak gibi olmasın ama bi kan verin bence
Çok saçma ya kan testi yapmadan söktürücü vermesi nasıl bir doktormus anlam veremedim.Canim bnce daha kullanma kan testi yaptırana kadar.Varsa gebelik bebeğe zarar verirsin.Evet canım ne mauyene etti ne kan aldı direk tarlusal verdi bitince gittim yine aynı şekilde ikinciyi yazıp yolladı. Agrım var dedim bişey olmaz dedi
Devlet hastanesi canım ne bekliyorsunÇok saçma ya kan testi yapmadan söktürücü vermesi nasıl bir doktormus anlam veremedim.Canim bnce daha kullanma kan testi yaptırana kadar.Varsa gebelik bebeğe zarar verirsin.
Enteresan gerçekten yaDevlet hastanesi canım ne bekliyorsunısrarla kan istedim yapmadi
Sağol vanim6Allah razı olsunEnteresan gerçekten yaKan testi yaptırana kadar bekle bakalım inşallah vardır canım
![]()
Inşallah vardır canımEnteresan gerçekten yaKan testi yaptırana kadar bekle bakalım inşallah vardır canım
![]()
Ama bebek varsa direkt zarar onun vicdanen rahatsızlığı sizi bir ömür mahfeder o nasıl doktormuş ya çok ilginçCanım ben çalışıyorum öyle sürekli hastaneye gidemem üstelik evime yakın bir hastanede yok, pazartesi günü gittim muayene ve kan yapmadan direk ikinci kutu tarlusal yazıp gönderdi, bende bir nebze umut arıyorum insanlarla itismek gibi bi derdim yok