- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
Çizginin üzerine canım ama yinede kan ver kanda baktır emin ol olup olmadığındanCanım suyu nereye damlaticam anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizginin üzerine canım ama yinede kan ver kanda baktır emin ol olup olmadığındanCanım suyu nereye damlaticam anlamadim
İdrarını damlattığın yere değilde çizgilerin çıktığı yereCanım suyu nereye damlaticam anlamadim
Eve gidince yapicam canım, ayıptır söylemesi 13 gündür köyü kıvamlı sümüksü akintim var ve çok fazla geliyor, endişeleniyorumÇizginin üzerine canım ama yinede kan ver kanda baktır emin ol olup olmadığından
Deniycem canım ikinci çizgi olan yere damlaticam dimiİdrarını damlattığın yere değilde çizgilerin çıktığı yere
Evet canımDeniycem canım ikinci çizgi olan yere damlaticam dimi
Hadi inşallah canımEve gidince yapicam canım, ayıptır söylemesi 13 gündür köyü kıvamlı sümüksü akintim var ve çok fazla geliyor, endişeleniyorum![]()
Canım ben pkoluyum net bi adet tarihim yok o yüzden gecikti diyemiyorum ama bir kutu tarlusal bitti adet olmadım üzerinden 14 gün geçti şimdi ikinci kutudayımBende göremedim çizgi de genelde adet gecikmesinden sonra etrafımdan da duyduğum örneklerden hemen çizgi oluşuyor yada ikinci silik çizgi bile biraz daha net olabiliyor galiba yok gibi umudunuzu kırmak olmasın ama hakkınızda hayırlısı olsun
Anladım canım o zaman arkadaşların da dediği gibi başlamadan önce bi kan testi yaptırsaydın kesin çalardı o zaman için rahat başlardınCanım ben pkoluyum net bi adet tarihim yok o yüzden gecikti diyemiyorum ama bir kutu tarlusal bitti adet olmadım üzerinden 14 gün geçti şimdi ikinci kutudayım
Canım suyu damlattim hatta çok damlattim ikinci çizgi daha net gözüktü, gidip başka test aldım oda negatif çıktıİdrarını damlattığın yere değilde çizgilerin çıktığı yere
Dün yaptım negatif çıktı ama markalar farklı canımTekrar test yap yine çıkarsa 2.çizgi sağlıkocağına bir kan ver derim
Bazen testlerde bozuk olabiliyormuş en sağlıklısı kan tesiDün yaptım negatif çıktı ama markalar farklı canım![]()
Benim kutum biteli 15 gün oldu canım iki gündür ikinci kutuyu kullanıyorumBuharlaşma olmuştur büyük ihtimal ben görmedim çizgi kutu bitince en fazla on gün içindeolmanız gerek bende bi kutu kullandım olmadım da test yaptım hamileymişim sizde hamıle olabılırsınız kan testi yaptırın bence
Bence kullanmayın hamile olabilirsinizBenim kutum biteli 15 gün oldu canım iki gündür ikinci kutuyu kullanıyorum
Çok agrım var adet olacak gibi ama olamıyorum, dua et canım benim için nolurBence kullanmayın hamile olabilirsiniz