• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende göremedim çizgi de genelde adet gecikmesinden sonra etrafımdan da duyduğum örneklerden hemen çizgi oluşuyor yada ikinci silik çizgi bile biraz daha net olabiliyor galiba yok gibi umudunuzu kırmak olmasın ama hakkınızda hayırlısı olsun

Bende göremedim çizgi de genelde adet gecikmesinden sonra etrafımdan da duyduğum örneklerden hemen çizgi oluşuyor yada ikinci silik çizgi bile biraz daha net olabiliyor galiba yok gibi umudunuzu kırmak olmasın ama hakkınızda hayırlısı olsun
Canım ben pkoluyum net bi adet tarihim yok o yüzden gecikti diyemiyorum ama bir kutu tarlusal bitti adet olmadım üzerinden 14 gün geçti şimdi ikinci kutudayım

Canım ben pkoluyum net bi adet tarihim yok o yüzden gecikti diyemiyorum ama bir kutu tarlusal bitti adet olmadım üzerinden 14 gün geçti şimdi ikinci kutudayım
Anladım canım o zaman arkadaşların da dediği gibi başlamadan önce bi kan testi yaptırsaydın kesin çalardı o zaman için rahat başlardın

Buharlaşma olmuştur büyük ihtimal ben görmedim çizgi kutu bitince en fazla on gün içindeolmanız gerek bende bi kutu kullandım olmadım da test yaptım hamileymişim sizde hamıle olabılırsınız kan testi yaptırın bence

Buharlaşma olmuştur büyük ihtimal ben görmedim çizgi kutu bitince en fazla on gün içindeolmanız gerek bende bi kutu kullandım olmadım da test yaptım hamileymişim sizde hamıle olabılırsınız kan testi yaptırın bence
Benim kutum biteli 15 gün oldu canım iki gündür ikinci kutuyu kullanıyorum

Kızlar üstteki iki gün önce yapıp ertesi gün silik çizgi çıkan testim , aşağıdaki ise dün yaptığım ve hala negatif olan testim. Markalar farklı.

Eklentiler

• 20200212_223950.jpg
    20200212_223950.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 59
Back