- Konu Sahibi aleynaaleyna00
-
Tebrikler canım hamilesin güzel bi hamilelik geçirmen dileğiyle sağlıcakla bebeğini kucağına alırsıninşallahHanımlar bat 14 aralık 2 gün erkenden eczaneden aldığım predictör erken gebelik testinde çıkan sonucum.. bu test markasından yanlış sonuç alanlar oldu mu?? Çizgi afedersiniz idrar dolar olmaz belirdi saniyeler içerisinde. Oldukçada belli lütfen yorum yapar mısın yanılma payı var mı? Sorularımı mazur görün ilk olucak eğer olursa ve aşırı heyecan içerisindeyim. Rabbim yanıltmasın..
Amin bitanem allah razı olsunTebrikler canım hamilesin güzel bi hamilelik geçirmen dileğiyle sağlıcakla bebeğini kucağına alırsıninşallah
Hamilesin ama keşke normal gebelik testi alsaydin en saglami onlar bnm 4 gün önce cıktı rabbim sağlıcakla kucağına alsinHanımlar bat 14 aralık 2 gün erkenden eczaneden aldığım predictör erken gebelik testinde çıkan sonucum.. bu test markasından yanlış sonuç alanlar oldu mu?? Çizgi afedersiniz idrar dolar olmaz belirdi saniyeler içerisinde. Oldukçada belli lütfen yorum yapar mısın yanılma payı var mı? Sorularımı mazur görün ilk olucak eğer olursa ve aşırı heyecan içerisindeyim. Rabbim yanıltmasın..
Amin canım inşallahBitanem
Hamilesin ama keşke normal gebelik testi alsaydin en saglami onlar bnm 4 gün önce cıktı rabbim sağlıcakla kucağına alsin
Yumurtlamanın mı 12. Günü. Çatlatma iğnesi mi olmuştunuz acaba? Ben de 1 aralıkta iğne oldum daAğzın bal yesin emiBende yüksek düşünüyorum çünkü 2 hafta oldu tam 12. Günüm bugün yumurtlamadan böyle bi çizgi beklemiyordum hatta hiç beklemiyordum Şuan heyecanımı sana anlatamam nerdeyse 1 senedir deniyorduk. Allah sağlıklı nasip etsin tek korkum o öğrenipte hüsran yaşamamak
Teşekkür ederim canımmm allah razı olsunHamişsin hadi hayırlı olsun
Hayır, ben doğal yolla hamile kaldımYumurtlamanın mı 12. Günü. Çatlatma iğnesi mi olmuştunuz acaba? Ben de 1 aralıkta iğne oldum da
Hayırlı olsunHanımlar bat 14 aralık 2 gün erkenden eczaneden aldığım predictör erken gebelik testinde çıkan sonucum.. bu test markasından yanlış sonuç alanlar oldu mu?? Çizgi afedersiniz idrar dolar olmaz belirdi saniyeler içerisinde. Oldukçada belli lütfen yorum yapar mısın yanılma payı var mı? Sorularımı mazur görün ilk olucak eğer olursa ve aşırı heyecan içerisindeyim. Rabbim yanıltmasın..
Bu arada evet yumurtlamadan geçen 12. Gün bugünYumurtlamanın mı 12. Günü. Çatlatma iğnesi mi olmuştunuz acaba? Ben de 1 aralıkta iğne oldum da
Yumurtlamanın 12. Günü mü test yaptınız? Ovu testi ile mi yumurtlamayı takip ettiniz?Hayır, ben doğal yolla hamile kaldımiğne falan hiç denemedim
Ben aslında ovi testide hiç yapmadım. Bu ay karar vermiştim acaba ben mi bir yerde yanlış hesaplıyorum olmazsa bir dahaki ay alıcam demiştim kafamdan. 27 günde regl oluyorum 13. Gün yumurtada ağrım oldu hafif dedim tamam yumurtluyorum ben ve değerlendirdik :)Yumurtlamanın 12. Günü mü test yaptınız? Ovu testi ile mi yumurtlamayı takip ettiniz?
Hayırlı olsun. Benim adetin 20. Günü, daha bekleyeceğim sanırım ama yumurtlamanın 11. GünüBen aslında ovi testide hiç yapmadım. Bu ay karar vermiştim acaba ben mi bir yerde yanlış hesaplıyorum olmazsa bir dahaki ay alıcam demiştim kafamdan. 27 günde regl oluyorum 13. Gün yumurtada ağrım oldu hafif dedim tamam yumurtluyorum ben ve değerlendirdik :)
Genellikle 12. Günden sonra gebeliği belli olan çok canım ben inanki öylesine yaptım adam akıllı belirtim bile yoktu diyebilirimHayırlı olsun. Benim adetin 20. Günü, daha bekleyeceğim sanırım ama yumurtlamanın 11. Günü
Gittim canım çok şükür 5 haftalık hamileyim şimdiKan testine gittiniz mi ne oldu
oo çok güzel haber Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin tabi sonra sağlıklı doğumGittim canım çok şükür 5 haftalık hamileyim şimdi
Allah razı olsun canım amin inşallah şimdi keseyi görücem cuma hayırlısıylaoo çok güzel haber Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin tabi sonra sağlıklı doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?