Gebelik testim yorumlarmısınız allah rızası için bayılabilirim😋

Tebrikler canım hamilesin güzel bi hamilelik geçirmen dileğiyle sağlıcakla bebeğini kucağına alırsıninşallah

Bitanem
Hamilesin ama keşke normal gebelik testi alsaydin en saglami onlar bnm 4 gün önce cıktı rabbim sağlıcakla kucağına alsin

Yumurtlamanın mı 12. Günü. Çatlatma iğnesi mi olmuştunuz acaba? Ben de 1 aralıkta iğne oldum da

Hayırlı olsun

Yumurtlamanın 12. Günü mü test yaptınız? Ovu testi ile mi yumurtlamayı takip ettiniz?
Ben aslında ovi testide hiç yapmadım. Bu ay karar vermiştim acaba ben mi bir yerde yanlış hesaplıyorum olmazsa bir dahaki ay alıcam demiştim kafamdan. 27 günde regl oluyorum 13. Gün yumurtada ağrım oldu hafif dedim tamam yumurtluyorum ben ve değerlendirdik :)

Hayırlı olsun. Benim adetin 20. Günü, daha bekleyeceğim sanırım ama yumurtlamanın 11. Günü

Hayırlı olsun. Benim adetin 20. Günü, daha bekleyeceğim sanırım ama yumurtlamanın 11. Günü
Genellikle 12. Günden sonra gebeliği belli olan çok canım ben inanki öylesine yaptım adam akıllı belirtim bile yoktu diyebilirim Ama yinede umutsuzluğa kapılmamak için adetinin geçmesini beklemek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…