- 6 Mayıs 2020
- 297
- 182
- 53
- 29
- Konu Sahibi aleynaaleyna00
-
Bu testin hep silik hayali bir çizgisi var ama bu gayet belli gebelik var canım hayırlısı olsunHanımlar bat 14 aralık 2 gün erkenden eczaneden aldığım predictör erken gebelik testinde çıkan sonucum.. bu test markasından yanlış sonuç alanlar oldu mu?? Çizgi afedersiniz idrar dolar olmaz belirdi saniyeler içerisinde. Oldukçada belli lütfen yorum yapar mısın yanılma payı var mı? Sorularımı mazur görün ilk olucak eğer olursa ve aşırı heyecan içerisindeyim. Rabbim yanıltmasın..
Birgün bunları duyacağıma inanmazdım gerçekten çok mutluyum, çok teşekkür ederim yorumun içinBu testin hep silik hayali bir çizgisi var ama bu gayet belli gebelik var canım hayırlısı olsun
Allah razı olsun, tüm isteyenlere nasip etsin inşallah yarın kan tahliline gidicem dua edin bana lütfenHayırlı olsun gebesiniz
Çoook teşekkür ederimHayırlı olsun.
Gözünüz aydın hayırlı olsun demeye geldimHanımlar bat 14 aralık 2 gün erkenden eczaneden aldığım predictör erken gebelik testinde çıkan sonucum.. bu test markasından yanlış sonuç alanlar oldu mu?? Çizgi afedersiniz idrar dolar olmaz belirdi saniyeler içerisinde. Oldukçada belli lütfen yorum yapar mısın yanılma payı var mı? Sorularımı mazur görün ilk olucak eğer olursa ve aşırı heyecan içerisindeyim. Rabbim yanıltmasın..
Allah razı olsun bitanem rabbim dilerim yarın kan testindede gösterir bana.. allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin inşallah. beklemek, ümitlenmek nedir çok iyi bilirim hayırlısıyla sende mutlu haberler alGözünüz aydın hayırlı olsun demeye geldimdarısı bizlere insAllah
Canım sanırım sınırda oluyorsunKızlar benim de bir sorum olacak beta hcg 5.3 çıktı gebelik var mıdır . Dün gece yaptırdım ve doktor yerinde yoktu gösteremeden eve geldim
Teşekkür ederim allah sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinHamilesiniz, ben de ayni testle daha da silikken ogrenmistim, tebrikler
Allah razı olsun canım rabbim gönlüne göre versin ins Allah ben tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay transferim var hamile kalırsan Dua na talibim ins Allah ismim GülserenAllah razı olsun bitanem rabbim dilerim yarın kan testindede gösterir bana.. allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin inşallah. beklemek, ümitlenmek nedir çok iyi bilirim hayırlısıyla sende mutlu haberler al
Amin amin ben aldim zaten, deli danam icerde uyuma hazirligindaTeşekkür ederim allah sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Tabiki dua ederim canımAllah razı olsun canım rabbim gönlüne göre versin ins Allah ben tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay transferim var hamile kalırsan Dua na talibim ins Allah ismim Gülseren
amiin sağlıklı olsunda inşallah hüsran olmaz yarın kan testiyle doğrulayacağım ilk ya şimdi hala inanamıyorum kesin biryerde yanlış var diyorumAmin amin ben aldim zaten, deli danam icerde uyuma hazirligindadarisi basiniza
Tesekkur ederim, operim. Sizin de umarim vardir ama bence kesin var. Ben 2 bebemi de bununla, daha da silikken ogrendim. Hatta kan degeriniz 20-50 araliginda cikacaktir yuksek ihtimalle. Benim daha silikken 9 cikmisti daamiin sağlıklı olsunda inşallah hüsran olmaz yarın kan testiyle doğrulayacağım ilk ya şimdi hala inanamıyorum kesin biryerde yanlış var diyorumyaramazı öp benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?