• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim yorumlarmısınız allah rızası için bayılabilirim😋

Hanımlar bat 14 aralık 2 gün erkenden eczaneden aldığım predictör erken gebelik testinde çıkan sonucum.. bu test markasından yanlış sonuç alanlar oldu mu?? Çizgi afedersiniz idrar dolar olmaz belirdi saniyeler içerisinde. Oldukçada belli lütfen yorum yapar mısın yanılma payı var mı? Sorularımı mazur görün ilk olucak eğer olursa ve aşırı heyecan içerisindeyim. Rabbim yanıltmasın..❤️
Tebrikler canım hamilesin güzel bi hamilelik geçirmen dileğiyle sağlıcakla bebeğini kucağına alırsıninşallah ☺️

Bitanem
Hanımlar bat 14 aralık 2 gün erkenden eczaneden aldığım predictör erken gebelik testinde çıkan sonucum.. bu test markasından yanlış sonuç alanlar oldu mu?? Çizgi afedersiniz idrar dolar olmaz belirdi saniyeler içerisinde. Oldukçada belli lütfen yorum yapar mısın yanılma payı var mı? Sorularımı mazur görün ilk olucak eğer olursa ve aşırı heyecan içerisindeyim. Rabbim yanıltmasın..❤️
Hamilesin ama keşke normal gebelik testi alsaydin en saglami onlar bnm 4 gün önce cıktı rabbim sağlıcakla kucağına alsin

Ağzın bal yesin emi😂❤️ Bende yüksek düşünüyorum çünkü 2 hafta oldu tam 12. Günüm bugün yumurtlamadan böyle bi çizgi beklemiyordum hatta hiç beklemiyordum😏 Şuan heyecanımı sana anlatamam nerdeyse 1 senedir deniyorduk. Allah sağlıklı nasip etsin tek korkum o öğrenipte hüsran yaşamamak 🥰
Yumurtlamanın mı 12. Günü. Çatlatma iğnesi mi olmuştunuz acaba? Ben de 1 aralıkta iğne oldum da

Hayırlı olsun 🥰

Yumurtlamanın 12. Günü mü test yaptınız? Ovu testi ile mi yumurtlamayı takip ettiniz?
Ben aslında ovi testide hiç yapmadım. Bu ay karar vermiştim acaba ben mi bir yerde yanlış hesaplıyorum olmazsa bir dahaki ay alıcam demiştim kafamdan. 27 günde regl oluyorum 13. Gün yumurtada ağrım oldu hafif dedim tamam yumurtluyorum ben ve değerlendirdik :)

Ben aslında ovi testide hiç yapmadım. Bu ay karar vermiştim acaba ben mi bir yerde yanlış hesaplıyorum olmazsa bir dahaki ay alıcam demiştim kafamdan. 27 günde regl oluyorum 13. Gün yumurtada ağrım oldu hafif dedim tamam yumurtluyorum ben ve değerlendirdik :)
Hayırlı olsun. Benim adetin 20. Günü, daha bekleyeceğim sanırım ama yumurtlamanın 11. Günü

Hayırlı olsun. Benim adetin 20. Günü, daha bekleyeceğim sanırım ama yumurtlamanın 11. Günü
Genellikle 12. Günden sonra gebeliği belli olan çok canım ben inanki öylesine yaptım adam akıllı belirtim bile yoktu diyebilirim🙏🏻 Ama yinede umutsuzluğa kapılmamak için adetinin geçmesini beklemek en iyisi

Back