- 11 Mayıs 2021
- 96
- 95
- 34
bugün sabah testi tekrarladim daha da koyulasmisti. kan verdim bakalim sonuc ne olacak dua edinCanım benim ilk yaptigimda 2 dk surmeden belirdi normal testte sonraki gunler damlatir damlatmaz belirdi.benim sabah ilk idrarla yaptigim erken gebelik sonradan belirdi degilim demekki demistim oglenden sonra normal testde direk belirdi hakkinda hayirlisi olsun
canim test sonucum cikti 84 hamileyimm. senin adet tarihinden once mi 69 cikti ve yukseldi mi?Gozukuyor gayet canim ama bence normal testte yap benim ultra erken gebelikte hayal mayaldi normal testte daha belirgindi gittim kan verdim 69.55 çıktı normal test varsa onu yap
Canim ben pco yum klomen kullandim 20 kusurde yumurtladim ben tek bildigim 16 mayis aksami ovulasyon testinde catlamisti o gunden hesap ettigimde catlamadan itibaren 13.gundu ve ben catlamadan itibaren 16.gun adet olurum yani daha adet tarihime vardi.13.gun 69.55 , 15.gun 168.3 ve 17.gün 412.4 çıktı canim yarim da randevu aldim doktora bakalim alttan kese gorunecek mi dua edelim birbirimizecanim test sonucum cikti 84 hamileyimm. senin adet tarihinden once mi 69 cikti ve yukseldi mi?
ahh canim benim ya bende de pco var iste. herhangi bi ilac kullanmadim ben ama 18mayis ya da 19 mayis gibi yumurta catladi diye dusunuyorum ovulasyon testi kullanmistim. 15. gun 84 cikmis oluyor yani. deger dusuk gbi geldi bana o yuzden sordum sana da. umarim kese gorunur senin de insallah allahim guldursun yuzumuzuCanim ben pco yum klomen kullandim 20 kusurde yumurtladim ben tek bildigim 16 mayis aksami ovulasyon testinde catlamisti o gunden hesap ettigimde catlamadan itibaren 13.gundu ve ben catlamadan itibaren 16.gun adet olurum yani daha adet tarihime vardi.13.gun 69.55 , 15.gun 168.3 ve 17.gün 412.4 çıktı canim yarim da randevu aldim doktora bakalim alttan kese gorunecek mi dua edelim birbirimize
canim evet koyulasmis kan testi verdin mi? benim de boyle basladi bugun verdim 84 ciktiTestim koyulasmis mi canlar?
Yok canım ben işte ilk testi yaptığım gün verdim pazartesi 5.7 çıktı. Reglim pazar günü olacaktı onu geçsin pazartesi vereyim dedim. Senink de çok iyi çıkmış canım inşallah benimki de yükseliyodur. Sağlıkla kucağımıza alırız <3canim evet koyulasmis kan testi verdin mi? benim de boyle basladi bugun verdim 84 cikti
aa tamam hatirladim 5.7 cikmisti senin. o zaman sabredebiliyorsan sabret. ben dune gore testim bugun koyulasinca gittim verdin kan hemen dayanamadim. umarim senin de yukselmistirYok canım ben işte ilk testi yaptığım gün verdim pazartesi 5.7 çıktı. Reglim pazar günü olacaktı onu geçsin pazartesi vereyim dedim. Senink de çok iyi çıkmış canım inşallah benimki de yükseliyodur. Sağlıkla kucağımıza alırız <3
Saglik ocaginda mi verdin canim?aa tamam hatirladim 5.7 cikmisti senin. o zaman sabredebiliyorsan sabret. ben dune gore testim bugun koyulasinca gittim verdin kan hemen dayanamadim. umarim senin de yukselmistir
Direk acilde ver bence 1 saat olmadan belli oluyor sonuc hastanenin sisteminde saglik ocagininki uzun sürüyor ben hep acilde veriyorum gündüzSaglik ocaginda mi verdin canim?
Herkesinki farkli ilerler canım ins guzel haberler alırızahh canim benim ya bende de pco var iste. herhangi bi ilac kullanmadim ben ama 18mayis ya da 19 mayis gibi yumurta catladi diye dusunuyorum ovulasyon testi kullanmistim. 15. gun 84 cikmis oluyor yani. deger dusuk gbi geldi bana o yuzden sordum sana da. umarim kese gorunur senin de insallah allahim guldursun yuzumuzu
Aaa tamam öyle yapayım çok teşekkür ederim :)Direk acilde ver bence 1 saat olmadan belli oluyor sonuc hastanenin sisteminde saglik ocagininki uzun sürüyor ben hep acilde veriyorum gündüz
hayir ozelSaglik ocaginda mi verdin canim?
Canım merhaba benim adete 3 gün varken kan vermiştim 4.24 çıkmıştı ve test yaistim.cizgi hiç yoktu nerdeyse. bugün test yaptım ikinci çizgi çıktı baya belirdi silik olarak yarın kan vericem. Sorum şu sen naptın seninde düşük çıkmış yükseldimiYok canım ben işte ilk testi yaptığım gün verdim pazartesi 5.7 çıktı. Reglim pazar günü olacaktı onu geçsin pazartesi vereyim dedim. Senink de çok iyi çıkmış canım inşallah benimki de yükseliyodur. Sağlıkla kucağımıza alırız <3
Evet artmış canım gidip kan ver bence en az 100 çikar diye düşünüyorumKızlar artmış değil miii
kesinlike artmis bence de kan ver. benim daha silikti kaset olan testim 84 ciktiKızlar artmış değil miii
Daha reglime 3 gun var ya o yuzden tedirginim, reglim gecsin hemen vericemkesinlike artmis bence de kan ver. benim daha silikti kaset olan testim 84 cikti
benim de reglime 3 gun vardiDaha reglime 3 gun var ya o yuzden tedirginim, reglim gecsin hemen vericemBu kadar erken cikmasi beni tedirgin ediyor, dogru duzgun sevinemedim bile
canim kese gorundu mu doktora gidicektin?Canim ben pco yum klomen kullandim 20 kusurde yumurtladim ben tek bildigim 16 mayis aksami ovulasyon testinde catlamisti o gunden hesap ettigimde catlamadan itibaren 13.gundu ve ben catlamadan itibaren 16.gun adet olurum yani daha adet tarihime vardi.13.gun 69.55 , 15.gun 168.3 ve 17.gün 412.4 çıktı canim yarim da randevu aldim doktora bakalim alttan kese gorunecek mi dua edelim birbirimize