• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Adaylarına Tavsiyeler

canım bende yeni doğum yaptım allah isteyen herkese versin inş benim minnakım 36 günlük ve bende ovulasyon testiyle hamile kaldım 3 ay uğraştım olmadı en son teste karar verdim ve o ay hamile kaldım,testi yapmadan en az 3 saat fazla sıvı tüketme,öğleden sonra 2 bucuk 3 gibi en ideal saat testi yapmak için,normalde düzenli ilişkiye gir eşinle 2 bilemedin 3 günde bir,adetin başladığıında say birinci gününden itibaren 10. gün başla testi yapmaya hergün aynı saatte,ben 14. gün gördüm çift çizgiyi o günde dahil olmak üzere sonraki 4 gün hergün ilişkiye girdik ve sonra yine 2 günde bir birlikte olduk ,sonuç şuanda kucağımızda çok şükür,allah isteyen herkese gönlüne göre versin..umarım yardımcı olabilmişimdir..

gözünüz aydın canım Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin minikana inşallah bende bu ay yaşarım bu duyguyu hayırlısı olsun çok saol yazdıkların içim :5::5::5:

Back