• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim saatler sonra pozitif oluyor

zeynepar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
13
4
36
29
Merhabalar arkadaşlar. Adetime daha var ama şüphelenip evde test yaptım. İlk yaptığım bir hafta önceydi. Sonrakiler gün aşırı. Ama testler saatlerce bekleyip pozitif hale geldi. Aynı markayı önceden yaptığımda böyle beklese de pozitif olmamıştı. Yaşayan var mı. Bir buçuk yıldır müjdesini bekliyorum. Kan verdim sonuçları iki gün sonra çıkacak. Duramıyorum yerimde. 🙈

Eklentiler

• 0BA1E5F8-FB1D-4124-ACE8-4476E6F7F3C2.jpeg
    0BA1E5F8-FB1D-4124-ACE8-4476E6F7F3C2.jpeg
    220,5 KB · Görüntüleme: 117
Saatler sonra cıkan sonuc gecersiz olur ama bu hiç kuruma cizgisiine de benzemiyor ya

Merhabalar arkadaşlar. Adetime daha var ama şüphelenip evde test yaptım. İlk yaptığım bir hafta önceydi. Sonrakiler gün aşırı. Ama testler saatlerce bekleyip pozitif hale geldi. Aynı markayı önceden yaptığımda böyle beklese de pozitif olmamıştı. Yaşayan var mı. Bir buçuk yıldır müjdesini bekliyorum. Kan verdim sonuçları iki gün sonra çıkacak. Duramıyorum yerimde. 🙈
Canım adetine ne kadar var.. ??
İlk 10 dk sonrası geçersiz sayılıyor.. varsa hemen çıkması lazım

Başka bir markanın testini alsanız bir de. Kuruma çizgisine benzemiyor ama varsa da hemen çıkması lazım.

kuruma çizgisiyle alakası yok bence gebesiniz başka test alıp deneyin

Back