Şuan çok erken varsa bile çıkmaz ben bişey göremedimArkadaşlar ben 4
Şubata ve 11 şubata yumurtlama oldu adet düzensizliğim olduğu için ne zaman adet olurum kestiremiyorum. Awox markası kullandım var mı yok mu söyler misiniz
Awox markasını sevmiyorum çünkü çok hassas bulmuyorum yani bence o erken gebelik testi falan değil bendeki çocuğuma hamile olduğumda prodüktör bir sürü Marc’a pozitif gösterdi ama o negatif gösterdiArkadaşlar ben 4
Şubata ve 11 şubata yumurtlama oldu adet düzensizliğim olduğu için ne zaman adet olurum kestiremiyorum. Awox markası kullandım var mı yok mu söyler misiniz
Tamam canım ne zaman test yapılmalı ki doğru sonuç çıkarŞuan çok erken varsa bile çıkmaz ben bişey göremedim
Yumurtalamadan sonra 12.gün en erkenTamam canım ne zaman test yapılmalı ki doğru sonuç çıkar
Ben göremedim canım
evet öyleymiş normalde gölge dahi çıkarmaz kaç kefe kullandığım da ama bunda hafif bi gölge gördüm dedim acaba mı da yokmuşAwox markasını sevmiyorum çünkü çok hassas bulmuyorum yani bence o erken gebelik testi falan değil bendeki çocuğuma hamile olduğumda prodüktör bir sürü Marc’a pozitif gösterdi ama o negatif gösterdi
Ya ben 2 kere yumurtlama oldu biri 4 biri 11 artık 10 gün sonra yapayom en kesin sonuç o galibaYumurtalamadan sonra 12.gün en erken
23 şubatta yapın kesin sonuç alırsınızYa ben 2 kere yumurtlama oldu biri 4 biri 11 artık 10 gün sonra yapayom en kesin sonuç o galiba
3 gün sonra adet olmadığım içni doktora randevu aldım orada kan testi ister mutlaka o zaman belli olur canım teşekkür ederimBence umudunu kesme başka bir Marc’a al dene mesela
Tamam canım çok teşekkür ederim23 şubatta yapın kesin sonuç alırsınız
Sence var mı bakar mısın3 gün sonra adet olmadığım içni doktora randevu aldım orada kan testi ister mutlaka o zaman belli olur canım teşekkür ederim
Testin markası artimedse kesinlikle güvenmeyin. Bende çok daha belirgin ve kırmızı çizgide kanda negatif çıktıSence var mı bakar mısın
Canım ben görüyorum ve çok çok yeni bence hamilesin hangi marka testSence var mı bakar mısın
Artimed ama başka marka dada pozitifCanım ben görüyorum ve çok çok yeni bence hamilesin hangi marka test
Ay o zaman pozitif :)) peki adetin kaç gün geçtiArtimed ama başka marka dada pozitif
Henüz geçti mi geçmesi mi bilmiyorum çünkü 29 unda oldum en sonAy o zaman pozitif :)) peki adetin kaç gün geçti
Bak sabah iyice belirmiş kuruma çizgisi olamaz heralde 5-10 dakka max çıktıAy o zaman pozitif :)) peki adetin kaç gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?