Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar sat tarihim 17 mayıs adetime 5 gun kala 3 test yaptim ucundede silik ikinci cizgi gorundu ama 1 gun sonra yaptim negatif çıktı bu durumu yasayan var mi?
Merhabalar sat tarihim 17 mayıs adetime 5 gun kala 3 test yaptim ucundede silik ikinci cizgi gorundu ama 1 gun sonra yaptim negatif çıktı bu durumu yasayan var mi?
Canım varsa bile kaset test adet öncesi göstermiyor. Ben adetime 4 gün kala iki test yaptım biri erken gebelik testi diğeri kasetti. Erken olan belirgin silik olmasına rağmen kaset de hiçbir şey yoktu. Kan verdim onaylandı. İnat ettim kasette de görecem diye, Sırf görmek için adetimin 4. Günü yapmama rağmen çok çok silikti. Bence erken gebelik testi yap hem adetine iki gün varmış kesin çıkar varsa