• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim bu şekilde çıktı

bir gebenin ğünlüğü testleri 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi çıkartıyor canım çok yanıldım ben onda

Bu da bugün yaptığım test Yine 5 dk de yerini belli eden bir çizgi oluştu sonra durdukça koyulaştı. Hatta kuruma çizgisi olabilir diye düşünüp testi ıslattım ama çizgi hiç dağılmadı da kaybolmadı da. Anlam veremedim yinee 🤦🏻‍♀️
ebru hanımın ovulasyon testleri cok ğüzel,ama gebelik testlerini hiç begenmiyor cok fazla kuruma çizğisi çıkartıyor.gecen ay aşılama yaptırdım resmen pozitif cıkmıştı.

ebru hanımın ovulasyon testleri cok ğüzel,ama gebelik testlerini hiç begenmiyor cok fazla kuruma çizğisi çıkartıyor.gecen ay aşılama yaptırdım resmen pozitif cıkmıştı.
Evet ovulasyon testi çok iyi ama gebelik testi inanılmaz bir durum yani bir gün çizgi çıkıyor ikinci gün çıkmıyor diğer gün gölgemsi çıkıyor filan anlam veremedim bende internetten başka test sipariş verdim gebelik için

Back