Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu da bugün yaptığım test Yine 5 dk de yerini belli eden bir çizgi oluştu sonra durdukça koyulaştı. Hatta kuruma çizgisi olabilir diye düşünüp testi ıslattım ama çizgi hiç dağılmadı da kaybolmadı da. Anlam veremedim yinee
ebru hanımın ovulasyon testleri cok ğüzel,ama gebelik testlerini hiç begenmiyor cok fazla kuruma çizğisi çıkartıyor.gecen ay aşılama yaptırdım resmen pozitif cıkmıştı.
ebru hanımın ovulasyon testleri cok ğüzel,ama gebelik testlerini hiç begenmiyor cok fazla kuruma çizğisi çıkartıyor.gecen ay aşılama yaptırdım resmen pozitif cıkmıştı.
Evet ovulasyon testi çok iyi ama gebelik testi inanılmaz bir durum yani bir gün çizgi çıkıyor ikinci gün çıkmıyor diğer gün gölgemsi çıkıyor filan anlam veremedim bende internetten başka test sipariş verdim gebelik için