Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testim bu şekilde çıktı
- Konu Sahibi Selina01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bi gölge gördüm sanki. Testi yaptıktan ne kadar sonra çektiniz fotoğrafıKızlar yumurtlama günümü ovulasyon testi ile takip ettim ovulasyona göre bata 5 gün var normal adet zamanına göre 10 gün sizce durum nedir ?
Fotoğrafı 20 dk sonra çektim. Ama ilk anda çok silik gölge gibi oldu zaten. Emin olmadığım için de kimseye gösteremedimbi gölge gördüm sanki. Testi yaptıktan ne kadar sonra çektiniz fotoğrafı
- 8 Ağustos 2023
- 5.793
- 6.600
- 118
Test birgebeningünlüğünü mü? Eğer o ise ilk 10 dk geçerliKızlar yumurtlama günümü ovulasyon testi ile takip ettim ovulasyona göre bata 5 gün var normal adet zamanına göre 10 gün sizce durum nedir ?
Evet bir gebenin günlüğünün testi. Ama testin üstünde 10 dk de sonuç çıkar. 20 dk sonra ki sonucu dikkate almayın diyordu ben yaptım 5 dk içinde bu gölgelik oluştu. Ben sadece emin olmadığım için atmadım ve 20 dk sonra testin fotosunu çektimTest birgebeningünlüğünü mü? Eğer o ise ilk 10 dk geçerli
- 8 Ağustos 2023
- 5.793
- 6.600
- 118
Ebru hanım bana gebelik testi 10 dk- ovulasyon testinde 20 dk sonuç süresi demiştiEvet bir gebenin günlüğünün testi. Ama testin üstünde 10 dk de sonuç çıkar. 20 dk sonra ki sonucu dikkate almayın diyordu ben yaptım 5 dk içinde bu gölgelik oluştu. Ben sadece emin olmadığım için atmadım ve 20 dk sonra testin fotosunu çektim
Olabilir yani sonucun da benim demek istediğim test 5 dk de bu sonucu gösterdi ama ben 20. Dk de çektim fotoyu Ama doğru mu gösterdi yoksa başka birşey mi anlamadımEbru hanım bana gebelik testi 10 dk- ovulasyon testinde 20 dk sonuç süresi demişti
Bence 5 gün falan bekleyin tekrarlayın varsa koyulaşır zaten o zamana kadar.merak ettim nasıl 10 gün var ama bat a 5 gün var benim adetim de 10 ocak tam neyi kastettinizOlabilir yani sonucun da benim demek istediğim test 5 dk de bu sonucu gösterdi ama ben 20. Dk de çektim fotoyu Ama doğru mu gösterdi yoksa başka birşey mi anlamadım
Canım Normalde adet döngüm 29 günde 1 oluyor. Bata göre 10 Ocak yani henüz 9 günüm var. Ama ben ovulasyon testi kullandım ve erken yumurtladım. Yumurtlama sonrası 14. Gün adet olunuyor bu yüzden benim beklenen adetim 6 ocağa tekabül ediyor.Bence 5 gün falan bekleyin tekrarlayın varsa koyulaşır zaten o zamana kadar.merak ettim nasıl 10 gün var ama bat a 5 gün var benim adetim de 10 ocak tam neyi kastettiniz
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Benimki de böyle çıktı 15-20 dk sonra falan bir kaç gün bekledim yarın erken gebelik testi yapıcam inşallah hamileyimdir
Kızlar yumurtlama günümü ovulasyon testi ile takip ettim ovulasyona göre bata 5 gün var normal adet zamanına göre 10 gün sizce durum nedir ?
İnşallah. Bebeğiniz sizinledir. Yarın yaptıktan sonra bana da bildirir misiniz. Birde bat ne zaman sizinBenimki de böyle çıktı 15-20 dk sonra falan bir kaç gün bekledim yarın erken gebelik testi yapıcam inşallah hamileyimdir
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Tabiki, bir hafta geçtiİnşallah. Bebeğiniz sizinledir. Yarın yaptıktan sonra bana da bildirir misiniz. Birde bat ne zaman sizin
o zaman sizin netlemiş Umarım herşey gönlünce olur. Belirtilerin var mı ?Tabiki, bir hafta geçti
Yarın Test yapacam demiştin de Test yaptın mı acaba ?Tabiki, bir hafta geçti
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
İki tane yaptım maalesef negatifYarın Test yapacam demiştin de Test yaptın mı acaba ?
Peki regl oldun mu yani günün geçmiştiİki tane yaptım maalesef negatif
Bu da bugün yaptığım test Yine 5 dk de yerini belli eden bir çizgi oluştu sonra durdukça koyulaştı. Hatta kuruma çizgisi olabilir diye düşünüp testi ıslattım ama çizgi hiç dağılmadı da kaybolmadı da. Anlam veremedim yinee
Eklentiler
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Olmadım sadece kahverengi akıntım olmuştuPeki regl oldun mu yani günün geçmişti
Eğer regl sökülmezse test yapmaya devam et bence geç döllenme olursa geç çıkabiliyor gebelikOlmadım sadece kahverengi akıntım olmuştu
- 12 Kasım 2022
- 977
- 486
- 33
Kasıklarım da ağrı oluyor meme uçlarım acıyor ama kaç tane test yaptım hep negatif umudum kalmadı kiEğer regl sökülmezse test yapmaya devam et bence geç döllenme olursa geç çıkabiliyor gebelik