- 14 Ağustos 2024
- 33
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi ipek prenses
Bundan başka testte tek çıktı sadecwSilik çizginiz var nasıl tek görüyorsunuz şaşırdım
Erken gebelik testi alın o markalar daha iyi oluyor yarın sabah ilk idrar ile deneyinBundan başka testte tek çıktı sadecw
Erken gebelik testi alın o markalar daha iyi oluyor yarın sabah ilk idrar ile deneyin umarım bebek istiyorsanız Allah hayırlara yazsınBundan başka testte tek çıktı sadecw
Bugün farklı test denedim ve tek çıktıErken gebelik testi alın o markalar daha iyi oluyor yarın sabah ilk idrar ile deneyin
Amin inşAllah isteyen herkeseErken gebelik testi alın o markalar daha iyi oluyor yarın sabah ilk idrar ile deneyin umarım bebek istiyorsanız Allah hayırlara yazsın
Her testin hassasiyeti farklıdır canım sen aynı marka iki test al birini sabah birini iki gün sonra sabah yap bak bakalım nasıl çıkacak. İlk paylaştığın resimdekinin laboquick olduğunu sanıyorum o baya güvenilir.bir marka ondan varsa ondan yapBugün farklı test denedim ve tek çıktı
Evet diğeride artı med ilk gebeliğimi artı medle öğrenmiştim malesef düşük olmuştu 6 ay önce ve şimdi tekrar ilk testte silik görünce çok umutlandım inş vardır hafta içi kan vereceğimHer testin hassasiyeti farklıdır canım sen aynı marka iki test al birini sabah birini iki gün sonra sabah yap bak bakalım nasıl çıkacak. İlk paylaştığın resimdekinin laboquick olduğunu sanıyorum o baya güvenilir.bir marka ondan varsa ondan yap
İnşallah canımEvet diğeride artı med ilk gebeliğimi artı medle öğrenmiştim malesef düşük olmuştu 6 ay önce ve şimdi tekrar ilk testte silik görünce çok umutlandım inş vardır hafta içi kan vereceğim
Kan verdim malesef negatifİnşallah canım
Hakkımda hayırlısı olsun canımKan verdim malesef negatif1.20