• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulsen001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Mrb. Benim merak ettigim idrar testlerinde o ikinci cizginin yeri bellimidir hep. Yani idrarimizi yaptigimizda gebelik varsa ikinci cizgi ciksin die onun yeri yapilmismidir mekanizmasinda..yoksa dumduz bir beyaz bir kagit midir..biraz karisik oldu..neden soruyorum az once test yaptim normal bakiyorum hic bisey yok cama tutuyorum ikinci cizgi goruyorum..yani mekanizmada hep boyle bi cizgi varmiydi hamilelik olsaydi mi belirginlesecekti.

Eklentiler

• 20170326_203341.jpg
    20170326_203341.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 556
Sanki çoook silik bir çizgi var gibi:/
Agzinizdan bal damliyor. Ama sorun normal bakinca hic birsey yok.arkasindan isik yansiyinca belli oluyo. Acaba o cizgi hep varmiydi zaten mekanizmasinda. 3 senedir cocuk istedigim icin heveslenmek istemiyorum. Cok sagolun cvp verdiginiz icin

Rica ederim başta yoktu sanki ama hayal gibi bişey gozukuyo sanki Allah inşallah vermiştir meleğini sana canim bekle adet gununu yap yada git yarin sbah acile kan ver canim

Rica ederim başta yoktu sanki ama hayal gibi bişey gozukuyo sanki Allah inşallah vermiştir meleğini sana canim bekle adet gununu yap yada git yarin sbah acile kan ver canim
Allah razi olsun. En iyisi adeti beklemek galiba. Normalde test yapmiyordum biktim artik cunku bu ay rahim filmi cektirmistim acaba belki olmustur die yapmistim. Insallah cok sagol

Kızlar bi de benim testime de bakabilir misiniz. kan testi verdim gerci şimdi sonucumu bekliyorum. bu arada adetim 10 gün gecti ve göğüslerim ağrıyor

Eklentiler

• DSC_3473.JPG
    DSC_3473.JPG
    20,8 KB · Görüntüleme: 722
Canm sonucunu almışsındır heralde.2. Çizgi var.Hayırlı olsun inşallah

Kan sonucum 1,2 cıktı. negatif yani. daha 7 aylık evliyim ama yine de üzüldük. bu arada kullandığım test days comfort erken gebelik testi. 1 dk dolmadan ikinci çizgi cıkmıştı ama kan sonucu negatif. artık adet olmayı bekleyeceğim malesef.

Kan sonucum 1,2 cıktı. negatif yani. daha 7 aylık evliyim ama yine de üzüldük. bu arada kullandığım test days comfort erken gebelik testi. 1 dk dolmadan ikinci çizgi cıkmıştı ama kan sonucu negatif. artık adet olmayı bekleyeceğim malesef.
Cok uzuldum ama sen uzulme daha onunde cok zaman var ..ama Allah cok bekletmeden versin tabi hayirli bi evlat sanada

Şaşırdım şimdi.Sadece 10 gün gecikmeye silik bulmuştum ama geç döllenme olabilir sanmıştım.Hayırlı haberlerini alırız canım inşallah

Back
X