- Konu Sahibi huzurummmm
-
26 sinda adet olmam lazım düzenlidirCanım genelde adet geçince test yapın derler ama 3-4 gün öncesinden de yapıp pozitif öğrenenler de var. Eğer şüphen varsa kan testi yaptir o daha garanti sonuç verir çünkü. Adet günün ne zaman senin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
En kesini kan testi özelde bile 20 -30tl falandır yani yarım saatte veriyorlar sonucunu.Ya da erken saatte devlet Hst ne git tahlil yaptır öğlenden sonra alırsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar ben hamile olduğumdan supheleniyorum yani his işte bi kaç belirti de var bilemiyorum adet geciktirici hap kullanmam lazım tatile gidicez ama hamileysem diye korkuyorum adetime kac gun once gebelik testi yapsam belli olur ki
tesekkur ederim canım testte çıkmadı ilacı içicem artıkCanım eğer gebelik varsa cikar 3-4 gun oncesinden. Tabi gec döllenme olmadıysa. Gec döllenme olursa da adetin geçince öğrenirsin zaten. Kan tahlili en kesin çözüm. 1 hafta once bile öğrenebiliyorsun. Hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlüne gore versin 😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tesekkur ederim canım testte çıkmadı ilacı içicem artık
doğum kontrol değil canım adet geciktirici ilaç tarihini erteliyor hapı bırakınca oluyormuşsun bazı bünyelerinde adet tarihini bozuyormus ama ben tatile gideceğim için mecbur kullandımcanım bişe soracam bu ilaç doğum kontrol ilacımı oluyo yoksa başka bi ilaçmı .bende tatile gidecemde merak ettim :26:
doğum kontrol değil canım adet geciktirici ilaç tarihini erteliyor hapı bırakınca oluyormuşsun bazı bünyelerinde adet tarihini bozuyormus ama ben tatile gideceğim için mecbur kullandım
Canım çok şişkinlik yapmıyor da adetmissin Gibi ara ara sancı yapıyor ama çok değil tesekkur ederim canım sana da iyi tatilleranladım canımkararsızım bende şişkinlik yapmasa iyi olur ondan korkuyom ben hadi iyi tatiller canm
Canım çok şişkinlik yapmıyor da adetmissin Gibi ara ara sancı yapıyor ama çok değil tesekkur ederim canım sana da iyi tatiller
Kizlar merhaba ben size bir sorum vardi.. dün aksam ve bu sabah test yaptim aksamki testte cok belli belirsiz ikinci cizgi de olustu sanki ama bu sabahkinde öyle birsey yok.. bugun kan testi yaptiricam ama cok merak ediyorum once sizlere bir soriyim dedim..hamile olma olasiligim var mi?
Ayy maşallah maşallah canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini :)Canim gerek kalmadi ya cok saskinim ve mutluyum hamileymisim:)
Aynı seyi bende yasadim bugun tatildeyim kan vermek istemiyorum p.tesiye randevu aldim forumdaki arkadaslar dedi ki pozitifte test yanilmazmis ama yinede kan sonucunu alinca burayada yazarsan sevinirim
Arkadadlarm aynen durum bendede boyle kesinlesince haber verinKizlar merhaba ben size bir sorum vardi.. dün aksam ve bu sabah test yaptim aksamki testte cok belli belirsiz ikinci cizgi de olustu sanki ama bu sabahkinde öyle birsey yok.. bugun kan testi yaptiricam ama cok merak ediyorum once sizlere bir soriyim dedim..hamile olma olasiligim var mi?
Kizlar merhaba ben size bir sorum vardi.. dün aksam ve bu sabah test yaptim aksamki testte cok belli belirsiz ikinci cizgi de olustu sanki ama bu sabahkinde öyle birsey yok.. bugun kan testi yaptiricam ama cok merak ediyorum once sizlere bir soriyim dedim..hamile olma olasiligim var mi?
Aynı seyi bende yasadim bugun tatildeyim kan vermek istemiyorum p.tesiye randevu aldim forumdaki arkadaslar dedi ki pozitifte test yanilmazmis ama yinede kan sonucunu alinca burayada yazarsan sevinirim
Canım çok şişkinlik yapmıyor da adetmissin Gibi ara ara sancı yapıyor ama çok değil tesekkur ederim canım sana da iyi tatiller
Ayy maşallah maşallah canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?