How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

gebelik testi

notradamus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
272
1
26
İstanbul
Arkadaşlar birşey soracağım. Ben gebelik testi yapmıştım. O gün yaptığımda 2 dk sonra baktığımda çizgi yoktu 10 dk sonra tekrar bakmayı unuttum ertesi gün baktığımda 2.çizgi çok silikti. Hamile değilimdir değil mi?

Cnm aslında ilk 5dk sonuçlar dogru oluyor diğerleri yanıltıcı oluyor ama böylede gebeligini ögrenen cok kisi var sabah idrarıyla güvenilir bi test daha yap
hayırlısı olsun

Kızım daha 22 aylık ve şu an ikinci bir bebeğe hazır değilim. Birde bir hastalığım var ve kızımı emzirmeden kesip tedavime başlamam gerekiyordu 2 hafta sonra ve 2.bir kez hamile kalma demişti doktorum. İnternette 4-5 gün sonra tekrar test yapın diyor.

ben hamile olduğumu adetime 2 gün varken öğrendim ve öğlen idrarıyla inanmadım akşam tekrar yaptım ve hemen cıkmıstı sabah idrarı yanıltıcı oluyor

merhabalar.adet gecikmesinin yaklaşık 5.gününde ilşkiden yaklaşık 12 gün sonra kanda bhcg testi yaptırdım sonuç 0.aslında bi ilşkide yoktu sadece zevk suyundan şüphelendik.o bölgeye boşalma olmadı çünkü.sizce bu değern yükselme ihtimali varmıdır.son adet tarihim 6 eylül ilşkide 29 eylül.ovulasyon zamanında da değil

merhabalar.adet gecikmesinin yaklaşık 5.gününde ilşkiden yaklaşık 12 gün sonra kanda bhcg testi yaptırdım sonuç 0.aslında bi ilşkide yoktu sadece zevk suyundan şüphelendik.o bölgeye boşalma olmadı çünkü.sizce bu değern yükselme ihtimali varmıdır.son adet tarihim 6 eylül ilşkide 29 eylül.ovulasyon zamanında da değil

canım hala korkuyor musun sen:)
ilişkiden 12 gün sonra eğer ki gebelik oluşmuş olsaydı kesin olarak kanda çıkardı sonradan yükselme olmaz çünkü embriyo rahme 5-6 gün içinde yerleşiyor ve yerleştiği andan itibaren hormon salgılanıyor.kesin olarak söylüyorum ki gebe değilsin:)

canım hala korkuyor musun sen:)
ilişkiden 12 gün sonra eğer ki gebelik oluşmuş olsaydı kesin olarak kanda çıkardı sonradan yükselme olmaz çünkü embriyo rahme 5-6 gün içinde yerleşiyor ve yerleştiği andan itibaren hormon salgılanıyor.kesin olarak söylüyorum ki gebe değilsin:)

teşekkür ederim cevapladığınız için.hayata bakış açımı değiştirdi birden pişmanlığım tarf edilemez.ama allah burda isteyen bütün bayanlara en kısa sürede tattırsın inşallah.

Back